Haberler

76 Yaşındaki Adam 2 Aylık Eşini 8 Yerinden Bıçakladı

Güncelleme:

Aydın'ın Didim İlçesi'nde, eşi, 76 yaşındaki Fahrettin Diren, tarafından, vücudunun 8 yerinden bıçaklanan film yapımcısı, 52 yaşındaki Sema Tanrıverdi Diren, ağır yaralandı.

Aydın'ın Didim İlçesi'nde, eşi, 76 yaşındaki Fahrettin Diren, tarafından, vücudunun 8 yerinden bıçaklanan film yapımcısı, 52 yaşındaki Sema Tanrıverdi Diren, ağır yaralandı. Diren, gözaltına alındı.

2 AY ÖNCE EVLENDİLER

Film yapımcısı Sema Tanrıverdi Diren, 2 ay önce ikinci evliliğini yaptığı eşi, Fahrettin Diren ile bugün saat 13.00 sıralarında, Efeler Mahallesi, Koca Mustafa Paşa Caddesi, 1561 Sokak'taki evlerinde henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın uzaması üzerine Fahrettin Diren mutfaktan kaptığı bıçakla ilk evliliğinden biri 8 diğeri 14 yaşında iki çocuğu olan genç kadını boynun altı, göğüs ve sırtından toplam 8 bıçak darbesiyle yaralandı. Kanlar içinde, can havliyle evden çıkan genç kadın bahçe kapısını önünde yere yığıldı. Komşuları ve çevredekiler ilk müdahaleyi yapıp, durumu polise ve 112 Acil Servis ekibine bildirdi. Bu sırada gelen 8 yaşındaki A.B.'nin "Anne ne olur yaşa" diyerek ağlaması yürekleri dağladı.

KADININ DURUMU AĞIR

Ambulansla Didim Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Diren, buradaki ilk müdahale ardından durumu ağır olduğu için Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Diren'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Polis, olayın ardından sık tartıştıkları belirtilen 2 aylık eşini yaralayan Fahrettin Diren'i gözaltına alırken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Didim Kibele Kadın Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği üyeleri, olayın takipçisi olacaklarını belirtip, eşinin bıçaklayan Fahrettin Diren'in tutuklanması gerektiğini belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Didim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

123:

Seda sayan ve Songül kârlı yı göreve davet ediyoruz, hadi bakalım katil seviciler. . .

18
2
yanıtYanıtla
urfalı galip:

GERÇEK FİLM BU. YAPIMCI, YÖNETMEN, BAŞROL KOCASI OLMUŞ. SPONSOR KİM ACABA ?

11
4
yanıtYanıtla
bjk:

şimdi kadın hakcıları savunsun bakalım bu kadını sen 52 yaşındasın adam 76 2 tane çocugun var kart zamparayla evlen sana para dan başka ne verecekti adam senden ne bekliyordu sen bunları ince ince düşünerek evlendin valla şunu hep görüyorum ilk evliliğinde başarılı olamayan kadınlar 2. evliliklerindede başarılı olamıyolar

8
6
yanıtYanıtla
mesut şelik:

para meselesi olabilirmı?

5
0
yanıtYanıtla
pınar:

neden hemen ters düşünülüyor neyse ne ama olmaması gereken çirkin bir olay. o cocugun feryadı çığlığı :( Allah cocuğuna bağışlasın .

4
0
yanıtYanıtla
ayşe kaya:

çocuklara yazık 2-3 evliliklerinizi yaparken ne olur çocuklarınınzı düşünün acaba değermi diye çünki olan onlara oluyor

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title