Haberler

Tarsus Belediyespor Mersin Bölge Şampiyonu Oldu

Güncelleme:

Tarsus Belediyespor Genç Bayanlar voleybol takımı 2014-2015 yılı Genç Bayanlar Mersin Bölge Şampiyonu oldu.

10 takım içerisinde set vermeden namağlup şampiyon olan Tarsus Belediye spor Genç Bayanlar voleybol takımı Mersin bölgesini Nisan ayında yapılacak Türkiye şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı. Antrenör Hasan Baykara yönetiminde Mersin genelinde başarılı maçlar çıkaran sporcular Tarsus'un gururu oldu.

Şampiyon genç bayanlar Tarsus Belediye spor As Başkanı Mehmet Ali Gürbüz ve antrenör Hasan Baykara nezaretinde Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'ı makamında ziyaret ettiler.

Sporcuları kazandıkları başarı için tek tek tebrik eden Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, başarılarının devamını diledi.

"Tarsus Belediyesini başarıyla temsil ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Rakiplerinizi eleyerek bu seviyeye gelmeniz bizleri sevindirdi" diyen başkan Can, "Şehrimizi, belediyemizi ve takımımızı en iyi şekilde temsil ediyorsunuz. İnşallah Türkiye Şampiyonasında da şehrimizi en iyi şekilde temsil edersiniz. Futbol başta olmak üzere Tarsus'ta spor tesisi zenginliğimiz var, kapalı spor salonlarımız var ama hedefimiz bütün insanlarımızın ve özellikler gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması için çalışıyoruz. Tüm gençlerimizin bir spor dalını öğrenmesi ve enerjilerini bu yönde harcamaları için gayret ediyoruz. Çünkü spor kardeşlik, birliktelik, beraberlik demektir, kötü alışkanlıklar ve kötü huylar kazanmamak demektir. Türkiye'de her insan amatör olarak en azından bir spor dalıyla uğraşırsa Türkiye'mizi güzel günler bekliyor demektir" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şevket Can Türkiye Mersin Tarsus Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title