Haberler

Tarsus Belediyesi Yaz Spor Okulu"Nda Sertifika Töreni

Tarsus Belediyespor bünyesinde bu yıl ilk kez düzenlenen "Tarsus Belediyesi Yaz Spor Okulu"na katılan 750 sporcu törenle sertifikalarını aldı.

Tarsus Belediye spor bünyesinde bu yıl ilk kez düzenlenen "Tarsus Belediyesi Yaz Spor Okulu"na katılan 750 sporcu törenle sertifikalarını aldı.

Faruk Sodan Spor Tesislerinde düzenlenen tören sporcuların gösterileriyle başladı.

Belediye Başkanı Şevket Can, törende yaptığı konuşmada, yaz spor okullarının amacına ulaştığını belirterek, bu faaliyeti geleneksel hale getireceklerini kaydetti.

Sporun önemine değinen Can, şöyle devam etti:

"Gelecekte sağlıklı nesiller yetiştirilebilmesi için sporun yararlarını anlatarak onları tüm hayatları boyunca spor yapmaları konusunda bilinçlendirmeye çaba gösterdik. Çocuklarımızı bir an için bile kötü alışkanlıklardan uzak tutarak bu bilinci kendilerine verebilmişsek ne mutlu bizlere. Gençlerimizin ve tüm sporseverlerin daha iyi koşullarda spor yapabilmeleri için spor alanında birçok projeyi hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Bir çok yerde, özellikle amatör spor kulüplerimizin yararlandığı futbol sahaları yaparak hizmetinize sunduk. Son dönemde her yaştan insanımızın rağbet ettiği halı sahaların yapımını özendiriyor ve bir kısmını da belediye imkanlarını kullanarak hayata geçirmeye hedefliyoruz."

Emeği geçenlere teşekkür eden Can, protokol üyeleri ile sporculara sertifikalarını verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Şevket Can Tarsus Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title