Haberler

Tarsus Belediyesi'nde Gözetim Tetkiki Başarı ile Tamamlandı

Güncelleme:

Tarsus Belediyesi, TS-EN-ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi Gözetim Tetkikini başarı ile geride bıraktı.

13-14 Ağustos 2014 tarihlerinde 2 gün süre ile TSE Uzmanları tarafından gerçekleştirilen Gözetim Tetkiki'nde standardın istediği şartların yerine getirildiği, vatandaş memnuniyetinin ve hizmet kalitesinin arttırılarak daha kaliteli, daha hızlı hizmetler üretilmesine yönelik sürekli iyileştirmelerin yapıldığı gözlemlendi.

Kalite Yönetim Sistem Belgesini Türkiye'de alan 4'nci belediye olduklarını belirten Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus Belediyesinin 1994 yılından bu yana sürdürdüğü hizmetlerin kalitesinin tescil ettirilmesi anlamında olan ve 2002 yılında çalışmalarına başlanan TS-EN-ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistem Belgesinde gelinen nokta bizleri memnun ve tatmin etmektedir.

Başkan Can, "Çalışanların gayretleriyle bu konudaki prosedürler yerine getirilerek, Türk Standartları Enstitüsü'nden ilk olarak 15 Ocak 2004 tarihinde alınan TS-EN-ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistem Belgesinin geçerliliği bugüne kadar aralıksız sağlanmıştır. Ayrıca 2004 yılı itibariyle bu belgeyi Türkiye'de alan Dördüncü Belediye olunmuştur. Bu da bize ayrı bir gurur ve onur vermektedir. Kalite Yönetim Sistem Belgesi standartlarına uygun çalışmalarımız ve yeterliliğimiz sonucunda bu tarihe kadar Kalite Yönetim Sistem Belgelerimiz TSE tarafından üç kez yenilenmiştir.

IQNet (Uluslararası Belgelendirme Kuruluşu) TSE ile işbirliği içerisinde olup; TSE'nin standartlar doğrultusunda yaptığı denetimler sonucunda yeterliliğe sahip kurum ve kuruluşlar, IQNet tarafından da belgelendirilerek hizmetlerin uluslararası standartlara uygunluğu tescil edilmektedir" dedi.

Başkan Can, amaçlarının Tarsus ve Tarsuslulara kaliteli hizmeti sunmak olduğunu belirterek, "Belgelerin geçerliliği ve hizmet kalitesinin sürekliliği TSE Uzmanları tarafından her yıl gözden geçirilmektedir. 2014 Yılı değerlendirmesi 13-14 Ağustos 2014 tarihlerinde TSE Adana Bölge Müdürlüğü uzman tetkikçileri tarafından gerçekleştirilmiştir. İki günlük tetkikin, birinci gününde açılış toplantısı ile başlayan tetkik birçok birimin ziyaret edilmesi ve tetkik edilmesi ile ikinci gün tamamlanmıştır.

Sahip olduğumuz Kalite Yönetim Sistem Belgesi ile vatandaşlarımıza sürekli olarak ilkeli, kaliteli, yasalara ve standartlara uygun belediye hizmetleri vermek, çalışanlarımıza sürekli eğitimler verilmesi hedeflenmektedir. Vatandaşlarımızın ve çalışanlarımızın memnuniyetlerini arttırmak üzere de sürekli iyileştirmeler yapılmaktadır" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şevket Can Türkiye Tarsus Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title