Haberler

Tarladaki Cinayetin Şüphelileri Tutuklama

Güncelleme:

İzmir'in Seferihisar ilçesinde, yol kenarındaki tarlada erkek cesedi bulundu.

İzmir'in Seferihisar İlçesi'nde, yol kenarındaki tarlada erkek cesedi bulundu. Yunus Karadeniz'e ait olduğu tespit edilen cesetle ilgili cinayet şüphesiyle gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Olay, öğle saatlerinde Ürkmez mahallesi Kavaklıdere yolu üzerindeki tarlada meydana geldi. Tarlada bir erkeğin hareketsiz yattığını görenler durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma ve sağlık ekipleriyle birlikte yaptığı incelemede tarladaki kişinin hayatını kaybetmiş olduğunu belirledi. Yapılan inceleme sonunda cesedin Ürkmez mahallesinde berberlik yapan Yunus Karadeniz'e (48) ait olduğunu belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan ekipler, Karadeniz'in en son Bengiler mahallesindeki Mahmut Ü.'ye ait eve girerken görüldüğünü belirledi. Bunun üzerine jandarma ekipleri, Mahmut Ü.'nün eşi Yasemin Ü.'yü gözaltına aldı. Yasemin Ü.'nün jandarma karakolunda alınan ifadesi doğrultusunda eşi ve Mahmut Ü. ve kayınpederi Yaşar Ü., gözaltına alındı. İfadeleri tamamlanan Yasemin Ü., kayınpederi Yaşar Ü. ve oğlu Mahmut Ü. tutuklandı. Yapılan incelemenin ardından Yunus Karadeniz'in cesedi ise kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. - Seferihisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seferihisar Karadeniz Ürkmez İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title