Haberler

TARKAN'ın"Eğitimde Fırsat Eşitliği" konseri biletleri tükendi

Güncelleme:

Megastar Tarkan, 2017 yılının ilk konserini 18 Şubat günü Volkswagen Arena'da "eğitimde fırsat eşitliği" için veriyor.

Konserden elde edilecek gelirle Darüşşafaka Eğitim Kurumları kampüsünde "Sanat Merkezi" oluşturulacak. Megastar'ın, en sevilen pop şarkılarını seslendireceği konserin biletleri şimdiden tükendi.

Megastar Tarkan, 18 Şubat Cumartesi akşamı, en sevilen pop şarkılarını, 1863'ten bu yana "eğitimde fırsat eşitliği" misyonu doğrultusunda annesi veya babası hayatta olmayan, maddi durumu yetersiz, yetenekli öğrencileri yatılı olarak, tam burslu, nitelikli eğitimle geleceğe hazırlayan Darüşşafaka yararına seslendirecek. Konserden elde edilecek gelirle Darüşşafaka Eğitim Kurumları kampüsünde "Sanat Merkezi" oluşturulacak.

Oluşturulacak "Sanat Merkezi'nde öğrenciler, yeteneklerine göre diledikleri enstrümanın eğitimini alabilecek, dilediği zaman çaldığı enstrümana erişebilecek. Piyano, keman, çello, saksafon, perküsyon odaları, şan eğitim, resim, heykel atölyeleri ve drama salonunun bulunacağı "Sanat Merkezi"nde, öğrenciler 10 yaşından 18 yaşına kadar sanatla büyüyecek.

Megastar Tarkan, Darüşşafakalı öğrencilerin bu hayalini gerçekleştirmek için 18 Şubat 2017 Cumartesi günü saat 21.00'de Volkswagen Arena'da en sevilen pop şarkılarını seslendirecek.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Volkswagen Tarkan Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title