Haberler

Tarihi Saat Kulesi'nde İntihar Girişimi

Güncelleme:

İzmir'in Konak İlçesi'nde, sevgilisinden ayrılan Ali Rıza Ürkmezer, Saat Kulesi'ne çıkarak intihar etmek istedi.

İzmir'in Konak İlçesi'nde, Ali Rıza Ürkmezer adlı bir kişi iddiaya göre sevgilisinden ayrıldığı için Saat Kulesi'ne çıkarak intihar etmek istedi. Sevgilisinin yanına gelmesini isteyen Ürkmezer, polis tarafından biber gazıyla etkisiz hale getirilerek hava yastığına düştü.

Olay, dün akşam 22.30 sıralarında Konak Meydanı'nda bulunan tarihi Saat Kulesi'nde meydana geldi. Sevgilisinden, C.B. isimli bir kadın yüzünden ayrıldığını iddia eden Ali Rıza Ürkmezer, Saat Kulesi'nin kubbesine çıkarak intihar etmek istedi. Konak Meydanı'ndan geçen çevredekiler saat kulesinde bir şahıs olduğunu görünce durumu polis, 110 AKS ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen ekipler intihar edeceğini söyleyen Ali Rıza Ürkmezer'i saat kulesinden indirebilmek için uzun süre uğraştı.

BİBER GAZI İLE KURTARILDI

Yaklaşık iki saat süren ikna çabalarının sonuçsuz kalması üzerine itfaiye merdiveni ile saat kulesine sivil polisler çıktı. Sevgilisinin yanına gelmesini isteyen Ali Rıza Ürkmezer'in dalgınlığından faydalanan sivil polisler biber gazı kullandı. Gazın etkisiyle kendinden geçen Ürkmezer itfaiyenin açtığı hava yastığına düştü. Aşağıda hazır bekleyen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Ürkmezer, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan Ürkmezer'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir Konak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

ENAYİ:

2 metereden intihar edecek adama bak şov bunlar şov :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title