Haberler

Tarihi Evdeki Kaçak Kazıya Suçüstü

Güncelleme:

Bilecik'te tarihi bir evde kaçak kazı yapan 6 kişi polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Zanlılar polis sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Bilecik Osmaneli ilçesinde, koruma altında olan ve sit alanında bulunan tarihi bir evde kaçak kazı yapan 6 kişi polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

Bir ihbarı değerlendiren Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Cami Cedit mahallesi, Sakarya caddesi üzerinde bulunan ve belediye tarafından korunan tarihi evin bahçesinde 5 metre derinliğinde, 10 metre uzunluğunda kaçak kazı yapan. A.Y., M.G.E, E.S., A.K., A.T.E. ve A.K. isimli şahısları suçüstü yakalandı. Yakalanan 6 kişi ile birlikte kazı olayında kullanılan 4 adet kürek, 1 adet manila, 2 adet küçük saplı çepin,1 adet vantilatör, 2adet seyyar kablo, kazılan kuyuya inmek için 1 adet emniyet kemeri, kazılan toprağı çekmek için plastik kova ve deri üstüne çizilmiş işaretler olan harita ele geçirildi.

POLİS SORGUSU SONRASI SERBEST KALDI

Suçüstü yakalanan şahıslar sorguları yapılmak üzere Osmaneli Emniyet Müdürlüğüne teslim edildiler. Polis sorgusunun ardından zanlılar serbest bırakılırken, Osmaneli Emniyet Müdürü Hicri Görgün, bu tür operasyonlara devam edileceğini, duyarlı vatandaşların 155 Polis İmdat telefonlarına her türlü ihbarlarını bildirmelerinin her türlü olaylara anında mücadelede etkinliğini artıracağı belirti.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmaneli Sakarya Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title