Haberler

Tarihe Geçmek İstiyorum"

Tecrübeli İspanyol kaleci, tarihinde ilk kez aynı sezonda üç kupayı da kazanan Real Madrid takımının bir parçası olarak tarihe geçmeyi hedeflediğini belirtti.

Bayern Münih ve Schalke zirvede

Real Madrid'in file bekçisi Iker Casillas, sezon sonundaki hedeflerine değindi ve Schalke maçı hakkında konuştu.

Marca'ya konuşan Casillas, "Sezon sonunda Real Madrid'in tarihinde ilk defa üç kupayı da birden kazandığını duymak istiyorum. Bunun çok zor olduğunun farkındayım fakat şu an bunu başarma yolunda istediğimiz yerde, üç kupa için de mücadele eden ve savaşan bir konumdayız." sözleriyle sezon sonunda Real Madrid'in tarih yazabileceğini dile getirdi.

Schalke hakkında da konuşan tecrübeli kaleci, "Fiziksel açıdan çok üstün bir takımlar. Bundesliga'da iyi bir çizgileri var. Schalke son derece tehlikeli bir rakip" diyerek değerlendirmelerin aksine favori olmadıklarını belirtti.

Son olarak "İçinde bulunduğumuz zamandan keyif almamız lazım. Şampiyonlar Ligi'nde çok önemli bir maç olmasının yanı sıra bu tip maçların tadını çıkarmalısınız. Bunlar herkesin oynamak istediği maçlar." diyen Casillas, ne olursa olsun en önemli noktanın futboldan keyif almak olduğunu ekledi.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Iker Casillas Bayern Münih Real Madrid Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title