Haberler

Taraftarlar 'Türkiye İçin Adalet, Fenerbahçe İçin Adalet' Sloganıyla Yürüdü

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği’nin ‘Türkiye İçin Adalet, Fenerbahçe İçin Adalet’ sloganıyla organize ettiği yürüyüş Bağdat Caddesi’nde başladı.

3 Temmuz şike davasında alınan kararları protesto etmek için Fenerbahçeli taraftarlar öğlen saatlerinde Şaşkınbakkal’da toplanmaya başladı. On binlerce sarı-lacivertli taraftar, ellerinde Fenerbahçe ve Türk bayraklarıyla saat 14.00’da yürüyüşe geçti. Fenerbahçeli taraftarların yürüyüşü saat 17.30’da Kızıltoprak’ta sona erecek.

Sarı-lacivertli camiayı bir araya getiren yürüyüşe, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler, sporcular, spor ve sanat dünyasından çok sayıda isim de yer aldı. Fenerbahçeli taraftarlar yürüyüşün başlayacağı alana gelen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’a tezahüratlarla sevgi gösterilerinde bulundu. Yıldırım da sarı-lacivertli taraftarların tezahüratlarına eşlik etti. Öte yandan, az sayıda diğer takımların taraftarlarının da yürüyüşteki yerlerini alarak Fenerbahçeli camiaya destek verdiği görüldü.

METİN BAŞAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Aziz Yıldırım Şaşkınbakkal Türkiye Bağdat Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title