Haberler

    Taraftardan 7-0 İsyanı

    İspanya Kral Kupası yarı finalinde Barcelona'ya deplasmanda 7-0 gibi flaş bir skorla yenilen Valencia'da taraftarlar futbolculara isyan etti.

    İspanya Kral Kupası yarı finalinde Barcelona'ya deplasmanda 7-0 gibi flaş bir skorla yenilen Valencia'da taraftarlar futbolculara isyan etti. Karşılaşmanın sona ermesinin ardından gece saatlerinde kulüp tesislerine giden yaklaşık 200 taraftarlar, futbolculara !bu formaya layık değilsiniz" sloganlarında bulundu.

    İspanya Kral Kupası yarı final ilk maçında Valencia deplasmanda Barcelona'ya konuk olmuştu. Camp Nou'da oynanılan maçta Luis Suarez'in 4 Lionel Messi'nin ise 3 golüyle Valencia sahadan 7-0 mağlup ayrılmıştı. Temsilcimiz arda Turan'ın da 90 dakika sahada kalarak 1 asist yaptığı maçın ardından Valencialı taraftarlar çileden çıktı.

    Gece yarısı kulüp tesislerinde futbolculara tepki gösteren taraftarların tepkisi sabah idmanında da devam etti. Futbolcuların tesislere girip çıkışında tezahüratlar yapan taraftarlar, oyuncuların sahada yürüdüğünü söyledi.

    İspanyol kulübünde aralık ayında göreve gelen Gary Neville de tepkilerden nasibini alan isimlerden oldu. Neville yaptığı açıklamada maç kaybedilebileceğini ancak bu sonuca tolerans gösterilemeyeceğini söyleyerek,  acı veren yenilgiye rağmen istifa etmeyeceğini söyledi.

    Valencia ile Barcelona arasında oynanacak İspanya Kral Kupası yarı finali rövanş maçı 10 Şubat'ta Mestalla Stadyumu'nda oynanacak. Turu geçen takım Sevilla ile Celta Vigo eşleşmesinin galibi ile final oynayacak.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Valencia İspanya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title