Haberler

Taraftar Tribüne Sığmadı

Bölgesel Amatör Ligi 2'inci grupta mücadele eden veren Serhat Ardahan Spor, takipçisi Görele Sporla kendi sahasında berabere kalınca ilk yarıyı lider tamamladı.

Bölgesel Amatör Ligi 2'inci grupta mücadele eden veren Serhat Ardahan Spor, takipçisi Görele Sporla kendi sahasında berabere kalınca ilk yarıyı lider tamamladı. Ardahanlı taraftarların tribünleri tıka basa doldurduğu maçta konuk ekip Görelespor'un taraftarları maçı tel örgülerin arkasından izlemek zorunda kaldı.

Halilefendi Semt Sahası'nda saat 12.30'da başlayan karşılaşma 0-0 sona erdi ve Serhat Ardahan Spor Ligin ilk devresini 28 puanla lider olarak tamamladı. Karşılaşmayı Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkanı Faruk Köksoy (AKP), Cumhuriyet Başsavcısı Recai Bilgin, daire müdürleri ve çok sayıda sporsever izledi. Vali Ahmet Deniz, stada gelen yaşlı Ardahanlı kadınları yanına alarak maçı birlikte izledi.

Stada önce ev sahibi Serhat Ardahanspor'un yaklaşık bin kişilik taraftarı alındı. Görele'den gelen yaklaşık 300 kişilik rakip takımın taraftarı ise tribünde yer kalmadığı için bazı Ardahansporlu taraftarlar ile maçı tel örgünün arkasından izledi ve takımlarını destekledi. Havanın soğuk olmasından dolayı yedek kulübesindeki bazı sporcular battaniyelere sarılarak ısınmaya çalıştılar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ardahan Görele Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title