Haberler

Tapuda İmzayı Attılar, Öldürüldüler -Güvenlik Kamerası

Sakarya'daki çifte cinayet- Düzce'deki bir arazi ve ev satışından sonra Sapanca ilçesinde öldürülen iki kişiyle olayın faili oldukları iddiasıyla tutuklanan 3 kişiden 1'inin Tapu Müdürlüğündeki güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktıDÜZCE (AA) - Düzce'deki bir arazi ve ev satışından sonra Sakarya'nın Sapanca ilçesinde öldürülen iki kişinin, Tapu Müdürlüğünde cinayet zanlılarından biriyle devir işlemi yaparken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

Sakarya'daki çifte cinayet- Düzce'deki bir arazi ve ev satışından sonra Sapanca ilçesinde öldürülen iki kişiyle olayın faili oldukları iddiasıyla tutuklanan 3 kişiden 1'inin Tapu Müdürlüğündeki güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktıDÜZCE (AA) - Düzce'deki bir arazi ve ev satışından sonra Sakarya'nın Sapanca ilçesinde öldürülen iki kişinin, Tapu Müdürlüğünde cinayet zanlılarından biriyle devir işlemi yaparken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.Görüntülerde, Pınar Köyünde bulunan arazi ve evini sattıktan sonra öldürüldüğü belirlenen 42 yaşındaki Dr. Emine Küçük'ün, Düzce Tapu Müdürlüğü'nde, olayın faili olduğu iddiasıyla tutuklanan M.Y. (25) ile devir işlemi yaptığı görülüyor.Şüpheliyle binaya giren Küçük'ün bir süre bekledikten sonra memurun çıkardığı evrakları imzaladığı, öldürülen ilaç mümessili Mustafa Bayrak'ın (28) da burada olduğu görüntülere yansıyor.Dr. Emine Küçük ve ilaç mümessili Mustafa Bayrak'ın, 26 Şubat'ta Sakarya'nın Sapanca ilçesinde TEM Otoyolu'ndaki tır parkında cesetleri bulunmuştu. Olayın ardından, Küçük'ün Düzce'deki arazi ve evini sattığı M.Y, M.B. ve M.I. gözaltına alınmış, şüpheliler çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. .

Kaynak: AA / Güncel

Emine Küçük Sapanca Sakarya Düzce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title