Haberler

Tanrıverdi: "Siz AK Parti'den Yana Kararınızı Vermişsiniz"

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Kula ilçesine bağlı Çarıkballı, Başıbüyük ve Bebekli köylerinde miting yaptı.

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Kula ilçesine bağlı Çarıkballı, Başıbüyük ve Bebekli köylerinde miting yaptı.

Köy meydanlarını dolduran vatandaşlara hitap eden Tanrıverdi, "Görüyorum ki siz, 30 Martta yapılacak yerel seçimlerde tercihinizi AK Parti'den yana kullanmak üzere kararınızı vermişsiniz. Siz, Büyükşehir Belediye Başkanlığında ve Kula Belediye Başkanlığında da AK Parti diyorsunuz" dedi.

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Kula ilçesine bağlı Çarıkballı, Başıbüyük ve Bebekli köylerini ziyaret etti. Tanrıverdi'ye ziyaretlerinde, İl Başkanı Murat Baybatur, İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan, AK Parti Kula İlçe Başkanı Nejat Gülmez, AK Parti Kula Belediye Başkan Adayı Selim Aşkın ve partililer eşlik etti.

Çarıkballı, Başıbüyük ve Bebekli köy meydanlarını dolduran vatandaşlara hitap eden Tanrıverdi; şunları söyledi: "2002 yılı seçimleri için buralara geldiğimde çok şükür sizler oy verdiniz, destek verdiniz, güç verdiniz beni milletvekili seçtiniz. Ama biz sizleri hiçbir zaman ihmal etmedik. Hep sizlerle beraber olduk. Milletvekilliği dönemimizde size misafir olduğumuz gibi Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra da sizlerin aranızda yer alacağım ve yine sizlerin misafiri olacağım. Manisa'yı büyükşehir yapmak bize nasip oldu. Büyükşehir belediyesi demek büyük hizmetler, büyük imkanlar demektir. Büyükşehir yaparak tarih yazdık hizmetlerimizle de destan yazacağız destan."

TANRIVERDİ ERGÜN VE ÖZEL'İ ELEŞTİRDİ

Büyükşehir yasasının yapımında emekleri olduğunu dile getiren Tanrıverdi; sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu yasanın yapımında emeği alın teri olan bir kardeşiniz olarak, Başbakanın da en yakın ekibinde olan bir kardeşiniz olarak söylüyorum ki eğer Manisa'yı büyükşehir belediyesi yapmamış olsaydık ancak 60-70 sene sonra Manisa Büyükşehir olabilirdi. Büyükşehir yasası mecliste görüşülürken özellikle CHP ve MHP karşı çıktı. Büyükşehir yasası çıkarsa Türkiye bölünür eyaletlere ayrılır. Büyükşehir yasası çıkarsa o zaman köyler beldeler kapanıyor oralara hizmet gitmez demişlerdi. Bunları zaten siz çok iyi biliyorsunuz. Hele hele şimdi Manisa'dan Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olan Özgür Özel mecliste aman bu yasa çıkmasın, Manisa Büyükşehir Belediyesi olmasın diye karşı çıkıyordu. MHP'li milletvekilleri mecliste karşı çıkarken, Manisa MHP'li belediye başkanı karşı çıkıyordu. Hizmet gitmez diyerek bağırıyorlardı."

Büyükşehir yasasının çıktığını ve Hüseyin Tanrıverdi ve arkadaşlarının meydanlara indiğini anlatan Tanrıverdi, şunları söyledi: "Şimdi bakıyorum daha ben gitmeden bir yere benden önce gitmeye çalışıyorlar. Milletimizi nasıl aldatabiliriz, nasıl kandırabiliriz, söylediklerimizi nasıl unutturabiliriz diye fellik fellik dolaşıyorlar. Mevcut MHP'li Belediye Başkanı köylere iki oturak bir durak yaparak benim hemşehrilerimin oyunu almaya çalışıyor. Yok öyle yağma. Siz bunlara kanacak mısınız? Elbette hayır. Sen sosyal belediyecilik alanında ne yaptın. 5 yılda 5 konut ürettin mi? 5 yılda 5 gencimizi ve ailesini mutlu etmek için nikahlarını kıydın mı? Elbette hayır. Ne sosyal olarak halkın içindesin ne de fiziki olarak halkıma hizmet ediyorsun. Sen akşam olsa da, hafta sonu gelse de mesai bitse de İzmir'e gitsem diyorsun. Senin biran önce İzmir'e gitmen için Sabuncubeli tünelini yapıyoruz. Benim hemşehrilerim seni 30 Mart'ta İzmir marşıyla gönderecekler."

CHP'li Belediye Başkan Adayı Özgür Özel'i de eleştiren Tanrıverdi, "O da bu yasaya karşı çıktı. Hatta karşı çıkmakla kalmayıp yasanın iptali için Anayasa Mahkemesine dava açmışlardı. Şimdi o gelecek buralara, sizler neden yasaya karşı çıktığını sorduğunuz da hayır biz karşı çıkmadık diyeceklerdir. Neden mi? Çünkü o çarkçı Kemal'in çırağı, hemen çark edecek de ondan değerli kardeşlerim."

Tanrıverdi, konuşmasını şöyle tamamladı; "Allah'ın izni sizlerinde desteği ile bizi Kula Belediye Başkan Adayımız Ali Selim Aşkın kardeşimle, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak bizi de Ankara ile el ele tutuşturduğunuzda çok daha büyük hizmet yapacağız. Ama görüyorum ki, siz 30 Martta yapılacak yerel seçimlerde tercihinizi AK Parti'den yana kullanmak üzere karar vermişsiniz. Siz, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Sarıgöl Belediye Başkanlığında da AK Parti diyorsunuz." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hüseyin Tanrıverdi Ak Parti Kula Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title