Haberler

"Hiç Kimsenin Gücü ve Siyasi Girişimi CHP'nin Bütünlüğünü Bozamaz"

Güncelleme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu, "CHP Türkiye'nin birleştirici gücüdür, ekseni, rotası sosyal demokrasinin evrensel değerleridir." dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu: - "( Emine Ülker Tarhan'ın Anadolu Partisi'ni kurması) CHP Türkiye'nin birleştirici gücüdür, ekseni, rotası sosyal demokrasinin evrensel değerleridir. Biz bu rotada Türkiye'yi bütünleştirmeye, birleştirmeye kararlı bir şekilde devam edeceğiz. Hiç kimsenin gücü ve siyasi girişimi CHP'nin bütünlüğünü bozamaz"KOCAELİ (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, CHP'den istifa eden Ankara Bağımsız Milletvekili Emine Ülker Tarhan'ın Anadolu Partisi'ni kurmasına ilişkin, "CHP'nin bütünlüğünü, hiçbir siyasi girişim bozamaz. CHP Türkiye'nin birleştirici gücüdür, ekseni, rotası sosyal demokrasinin evrensel değerleridir. Biz bu rotada Türkiye'yi bütünleştirmeye, birleştirmeye kararlı bir şekilde devam edeceğiz. Hiç kimsenin gücü ve siyasi girişimi CHP'nin bütünlüğünü bozamaz" dedi.Partisinin Kocaeli İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında gazetecilere gündemi değerlendiren Tanrıkulu, halkın önümüzdeki seçimlerde tek umudunun CHP olduğunu öne sürdü.- "Hiç kimsenin gücü ve siyasi girişimi CHP'nin bütünlüğünü bozamaz"Bir gazetecinin, CHP'den istifa eden Tarhan'ın Anadolu Partisi'ni kurmasına ilişkin sorusunu yanıtlayan Tanrıkulu, bugüne kadar hiçbir parti hakkında kamuoyu önünde polemik yapmadığını söyledi.Örgüt geleneğini ve örgüt hukukunu iyi bildiğini belirten Tanrıkulu, şunları kaydetti: "Milletvekillerimiz de diğer çalışanlarımız da üyelerimizle kamuoyunda tartışmam. Bunun yetkili kurulları vardır, kongreler vardır, grup toplantıları vardır. Görüşlerimi buralarda ifade ederim. Bunun dışında herhangi bir şeyi bu ortamlarda ifade etmem ancak şunu ifade edebilim ki CHP'nin bütünlüğünü, hiçbir siyasi girişimin bozamaz.CHP Türkiye'nin birleştirici gücüdür, ekseni, rotası sosyal demokrasinin evrensel değerleridir. Biz bu rotada Türkiye'yi bütünleştirmeye, birleştirmeye kararlı bir şekilde devam edeceğiz. Hiç kimsenin gücü ve siyasi girişimi CHP'nin bütünlüğünü bozamaz. Halkımızın bana göre bu seçimlerde umudu CHP'dir." -CHP Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu

Kaynak: AA / Politika

Emine Ülker Tarhan Anadolu Partisi Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title