Haberler

Tanker Kazasında Faciadan Dönüldü 3'ü Ağır 5 Yaralı

Tanker kazasında faciadan dönüldü 3'ü ağır 5 yaralı ANKARA'nın Elmadağ İlçesi yakınlarında rampadan inen bir tanker, sürücüsünün kontrolünden çıktı.

Tanker kazasında faciadan dönüldü 3'ü ağır 5 yaralı

ANKARA'nın Elmadağ İlçesi yakınlarında rampadan inen bir tanker, sürücüsünün kontrolünden çıktı. LPG tankeri, önce önündeki hafif ticari araca ardından üzerinde otomobil yüklü TIR'ın dorsesine çarptıktan sonra yoldan çıkarak takla attı. Bu sırada tankerin arka tekerlekleri TIR'ın arkasına saplanırken, meydana gelen zincirleme kazada 3'ü ağır 5 kişi yaralandı. Kaza, Ankara- Kırıkkale Karayolu Elmadağ yakınlarında Kayadibi Mevkii'nde, saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Ankara'dan Kırıkkale istikametine giden ve freni boşaldığı öne sürülen Şükrü Baykal yönetimindeki 34 BS 8828 plakalı LPG tankeri, önünde seyreden ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 06 GVY plakalı hafif ticari araca ardından dorse plakası19 NB 975 olan ve üzerinde otomobil yüklü TIR'a arkadan çarptı. Bu sırada tankerin arka tekerlekleri, TIR'ın dorsesine saplandı. Çarpmanın etkisiyle yoldan çıkan hafif ticari araçta bulunan 2'si ağır 4 kişi ile tanker sürücüsü Şükrü Baykal yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Ankara ve Kırıkkale'deki hastanelere kaldırıldı. Kazada, tanker sürücüsü ile hafif ticari araçta bulunan 2 kişinin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Kaza sonrası LPG tankında oluşan gaz kaçağı nedeniyle karayolunda ulaşım bir süre kontrollü sağlanırken patlama ihtimaline karşı itfaiye ekipleri hazır bekletildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırıkkale Elmadağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title