Haberler

Tango İçin Evden Çıktı, Şehit Oldu!

Güncelleme:

Beşiktaş'taki terör saldısında hayatını kaybeden 35 yaşındaki reklamcı İsmail Koç da sarı renki dolmuşun yolcularından biriydi.

Koç'un ölüme yakalandığı dolmuşa Taksim'de düzenlenen bir tango etkinliği katılmak için bindiği ortaya çıktı. Koç, bugün, ailesi, yakınları ve arkadaşlarının katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

4 yıllık evli İsmail Koç'un Türk Bayrağına sarılı tabutu ilk olarak helallik alınması için annesinin yaşadığı Gaziosmanpaşa'daki evine getirildi.

3 AYLIK HAMİLE EŞİ VE AİLESİ TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Burada taziyeleri, Koç'un 3 aylık hamile eşi Gamze Karadağ Koç, annesi Güler Koç ile kardeşi İbrahim Koç kabul etti. Koç'un cenazesi sokağa gözyaşları arasında girdi. Anne Güler Koç'un ayakta durmakta güçlük çekince bir sandalye bulunup oturtuldu.

"ARKADAŞLARI TELEFONLA ULAŞAMAMIŞLAR"

Kardeş İbrahim Koç, terör saldırısının yaşandığı geceyi anlattı.. Ağabeyinin reklam sektöründe görsel yönetmenlik yaptığını söyleyen Koç, "O gece, oradan geçen Beşiktaş'tan Taksim'e giden dolmuşun içindeydi. Kendisini bekleyen arkadaşları ulaşamamışlar. Sonra olaydan bizim haberimiz oldu" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa İbrahim Koç Beşiktaş Taksim 3. Sayfa Güncel Haberler

title