Haberler

Taner Yıldız: Cumhurbaşkanımızı İçlerine Sindirsinler (2)

Elektrik VE DOĞALGAZDA FİYAT DÜZENLEMESİ YOK Ocak ayında elektrik ve doğalgazda herhangi bir fiyat düzenlemesinin söz konusu olmadığını belirten Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Hem elektrikte hem doğalgazda herhangi bir fiyat düzenlemesi düşünmüyoruz.

Elektrik VE DOĞALGAZDA FİYAT DÜZENLEMESİ YOK

Ocak ayında elektrik ve doğalgazda herhangi bir fiyat düzenlemesinin söz konusu olmadığını belirten Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Hem elektrikte hem doğalgazda herhangi bir fiyat düzenlemesi düşünmüyoruz. 1 Ocak'tan itibaren aralık ayındaki kullandığımız fiyatlardan kullanılmaya devam edecek" dedi.

Enez eski haline dönmesinin çok çaba gerektireceğini kaydeden Bakan Yıldız, "Orada artık üretimin yapılmasını doğru bulmuyoruz" diye konuştu.

Zeytin ağaçlarından ve termik santrallerden vazgeçilmeyeceğini vurgulayan Yıldız, "Ne zeytinlikten ne de termik santralden vazgeçeceğiz. Zeytin ağacını arttıran bir ülkeyiz. Termik santrali düşünüyoruz" dedi.

Bakan Yıldız, kaçak elektrikle mücadelenin devam edeceğini de vurguladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Taner Yıldız Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title