Haberler

Tamer Ustaoğlu'dan Pınar Karşıyaka'ya Alkış

Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı Anadolu Efes'e son saniye basketiyle 76-74 kaybeden Pınar Karşıyaka'da Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu, mağlubiyete rağmen yeni kurulan takımlarının performansını alkışladı.

Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı Anadolu Efes'e son saniye basketiyle 76-74 kaybeden Pınar Karşıyaka'da Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu, mağlubiyete rağmen yeni kurulan takımlarının performansını alkışladı. "Takımımız Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanamamış olabilir ama bu maçla Pınar Karşıyaka'nın kazandığı çok önemli şeyler vardır" diyen Ustaoğlu, "Kadromuz büyük değişim yaşamış olmasına, en önemli oyuncularımızdan birinin maç günü sakatlanmasına, maça kötü bir başlangıç yapmamıza, kötü serbest atış yüzdesiyle oynamamıza, erken faul problemiyle karşılaşmamıza, Josh Carter'ın yeni sakatlıktan çıkmasına, son transfer Kenan Sipahi'nin tam hazır olmamasına rağmen takımımızdan gerekli sinyalleri almanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Ustaoğlu, "Oyunculardan beklentimiz her zaman Karşıyaka'ya yakışır oyun tarzını sahaya yansıtmalarıydı. Başantrenörümüz Ufuk Sarıca da bunu oyunculara çok iyi öğretmiş ve işlemiş. Bu durum bizi oldukça mutlu etti. Anadolu Efes gibi geçen sezona göre daha da güçlenmiş, Euroleague'de şampiyonluk için kurulmuş takıma karşı son topa kadar oynadık. Biz de kazanabilirdik. Sonuç olarak bu maçı kaybetmiş görünsek de sahaya yansıtılan karakterden memnunuz. Bizim de oyuncularımızdan beklentimiz buydu. Bu takımın potansiyelini ilersi için olumlu görüyorum. Oyun karakterimiz, mücadelemiz bizi son derece mutlu etti. Bu maç için gerek Samsun'a gelerek takımlarına büyük destek veren taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz" açıklamasını yaptı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pınar Karşıyaka Kenan Sipahi Anadolu Efes Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title