Haberler

Talipoğlu Diş Hekimleriyle Diyarbakır'a Gelecek

Güncelleme:

Colgate ve Türk Diş Hekimleri Birliği'nin işbirliğiyle yapılacak toplantıların ikinci durağı Diyarbakır'da olacak.

Gazeteci Tayfun Talipoğlu, Colgate ve Türk Dişhekimleri Birliği'nin işbirliğiyle ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlendirme toplantısı düzenleyecek.

"Bamteli: Bir Yol Hikâyesi" programının yaratıcısı Tayfun Talipoğlu, Colgate ve Türk Dişhekimleri Birliği'nin işbirliğiyle, Türkiye'nin dört bir yanını dolaşarak, halkı ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlendireceği bir yolculuk başlattı.

Köyleri, kahveleri, okulları ziyaret ederek halkı diş çürüklerine karşı uyaran Talipoğlu, çeşitli illerde uzman diş hekimlerinin desteğiyle düzenlenecek ağız sağlığı bilgilendirme toplantılarına da katılacak. Colgate ve Türk Diş Hekimleri Birliği'nin işbirliğiyle yapılacak toplantıların ikinci durağı Diyarbakır'da olacak.

Diyarbakır Diş Hekimleri Oda Başkanı Doç Dr. İbrahim Halil Tacir, Diyarbakır Diş Hekimleri Odası Genel Sekreteri Prof. Dr. Emrah Ayna, Dr. Bozan Serhat İzol ve Tayfun Talipoğlu'nun katılımıyla 25 Şubat Salı günü saat 14:00'te toplantı gerçekleştirilecek.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Türk Dişhekimleri Birliği Tayfun Talipoğlu Diyarbakır Türkiye Sağlık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title