Haberler

45 Dakika Kapalı Kalan Taksim Metro Durağı Açıldı

Güncelleme:

Yapılan bomba ihbarı üzerine yolcu girişine izin verilmeyen Taksim ve Osmanbey metro istasyonları 45 dakikalık aramanın ardından tekrar açıldı.

Hacıosman-Yenikapı arasında çalışan metronun Taksim istasyonunda yapılan bomba ihbarı polisi alarma geçirdi. İstasyon yolcu girişine kapatılırken, bomba uzmanı köpekle polis ekiplerinin yaklaşık 1.5 saat süren aramaları sonucunda herhangi bir bomba veya şüpheli pakete rastlanmadı.

GİRİŞ-ÇIKIŞLAR KAPATILDI

Edinilen bilgi ve iddialara göre, olay 12.00 sıralarında meydana geldi. Polisi arayan bir vatandaş, Taksim metrosunda bomba olduğuna dair ihbarda bulundu. Yapılan ihbar üzerine polis ekipleri Taksim Metrosu'nu boşaltırken metroya giriş ve çıkışlara kapattı.

ŞÜPHELİ BİR ŞEYE RASTLANMADI

Metronun boşaltılmasıyla birlikte bomba uzmanı köpek eşliğinde polis ekipleri metroda arama yaptı. Yapılan arama sonucunda metroda herhangi bir şüpheli bir şeye rastlanmadı. Vatandaşların metroyu kapalı görmesi üzerine ise polis ekipleri ve özel güvenlik ekipleri elektrik arızası olduğunu söyledi. Metro tekrar vatandaşlara açıldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hacıosman Taksim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (20)

Zaferce:

Bu sol guruplar gerçeçekten bariş ne zaman istiycekler acaba.

36
10
yanıtYanıtla
...TAŞOVA...:

EYY ANADOLU HALKI UYAN ARTIK..CHP NİN ARKASİNDA DHKP-C VAR.... HDP NİN ARKASİNDA PKK VAR.... VATANIMIZA BU DÖRTLÜ ÇOK ZARAR VERİYOR...LÜTFEN GERÇEKLERİ GÖRELİM...BALIK HAFIZALI OLMAYALIM... BUNLAR SOL BEYNAMAZLAR....AKLIN YOLU BİR ...VAKİT BÜTÜN SAĞCILARIN...AKP de... BİRLEŞME VAKTİDİR...

19
26
yanıtYanıtla
vahim Mobil-ANDROID:

oylar hdp ye

0
39
yanıtYanıtla
havaMobil-ANDROID:

medyanın her haberine inanmayın maaş felan yalan dir medyanın abartmasidir oylar AKP ye inşallah

25
13
yanıtYanıtla
AKPARTİ Sakarya:

Huzur ve barış için akparti chp ve pkk ittifak halinde sokakta mecliste medyada Türkiyenin bölünmez bütünlüğüne saldırıyor uyanık olmalıyız

13
19
yanıtYanıtla
Mardinli:

Tek care hdp chp

8
20
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bölemeyecekler bızlerı oylar akp ya sonuna kadar

19
8
yanıtYanıtla
OYLAR CHP,YE:

TEMİZ, HUZURLU, AYDINLIK BİR TÜRKİYE İÇİN.

13
12
yanıtYanıtla
DoktorcumMobil-IOS:

Bunlar solcu falan değil. Bu ülkeyi sırf Tayyip'ten kurtulmak için ateşe atan kendini bilmez serseriler.

19
4
yanıtYanıtla
samsunlu:

Tek çare hdppppp

6
12
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title