Haberler

Taksim'de Silah Sesleri Panik Yarattı

Güncelleme:

Taksim'deki Atatürk Anıtı'nın önünde bir kişinin silahla havaya ateş açması sonucu panik yaşandı. Polis ateş açan kişiyi gözaltına aldı.

Taksim'de Atatürk Anıtı önünde havaya ateş açan şahıs, korku dolu dakikalar yaşanmasına neden oldu. Şahsın polis tarafından etkisiz hale getirilmesi, saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

POLİSLERE 'DURUN' DİYE BAĞIRDI

Olay, 13.30 sıralarında Taksim Meydanı Cumhuriyet Anıtı önünde meydana geldi. İddiaya göre elinde poşetle yürüyen kimliği belirsiz bir kişiden şüphelenen polis ekipleri, şahsı durdurarak kimlik kontrolü yapmak istedi. Üst araması için yaklaşan polislere 'durun' diye bağıran şahıs, belinden çıkardığı silahıyla havaya ateş etti.

POLİS EKİPLERİ GÖZALTINA ALDI

Şahıstan uzaklaşan polisler, güvenlik önlemi aldı. Taksim Meydanı, araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Bir süre elinde silahla anıt çevresinde dolaşan şahıs, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

VATANDAŞ ŞÜPHELİYE TEKME ATTI

Şahsın gözaltına alındığı sırada bölgedeki bir vatandaş, polisin yere yatırdığı şahsa tekme attı. Şahsa tekme atan vatandaş da polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Şahsın üzerinde bulunan silahın kurusıkı olduğu öğrenildi.

GÖRGÜ TANIĞI OLAYI ANLATTI

Mustafa Olgun isimli görgü tanığı, "Olay yerine yakın bir bölgedeydik zaten. Şahıs elinde siyah bir çantayla dolaşıyordu. Polis şüphelendi üst araması yapmak istedi. Bu sırada silahını çıkarıp ateş etti. Polis gözaltına aldı. Gözaltına aldığı sırada bir vatandaş, yerdeki şahsa tekme attı. O da polis tarafından gözaltına alındı." sözleriyle olay anını anlattı.

CEP KAMERASINA YANSIDI

Taksim'de yaşanan silahlı şahıs paniği, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına da yansıdı. Görüntülerde zanlı elinde tabancayla bekliyor. Zaman zaman yere oturan şahıs, elindeki silahı ise bırakmıyor. Bir süre sonra şahsı ikna etmek için yanına yaklaşan polis, harekete geçiyor. Koşarak şahsın üzerine atlayan polis, zanlıyı etkisiz hale getiriyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Taksim Güncel Haberler

500

Yorumlar (25)

Erdinç:

Millet kafayı yemedi arkadaşlar parayı buldu trafikde 40 binden düşük arac yok elimizde lüküs telofonlar marka giysilerimiz lüks lokantalar yazarken birilerininde okuduğunu anlayalım saygılar

2
15
yanıtYanıtla
vdo:

Bu adamın türkiyey verdiği zararın haddi hesabı yok. Zaten terör bölgesi bir ülkedeyiz. Birde 3-5 tane habersiz gelen turistlerin gezdiği yerde silah sık. Çok büyük ceza alması lazım. ben turist olsamda yanımda silahla ateş etseler ne düşünürüm o ülke hakkında acaba? Aman fevri bir olaymı deyip geçeceğim. Göre turist gider birde ülkesinde 10 kişiye anlatır. alsana zarar. Eline silah alanı pişman etmemiz lazım. Ama harbi pişman etmemiz lazım. Ensar vakfı yurduna yerleştirilebilir mesela

6
10
yanıtYanıtla
yemişim türkiyesini:

bana ne lan senin zararından lavuk, kazancını benlemi bölüştün. .

yanıt1
yanıt3
akp varsa sorun vardır:

akp oldukça sorun her zaman olcaktır

6
8
yanıtYanıtla
hdp li bekir:

bu akp magandaları milletin ruh halini bozdo

12
1
yanıtYanıtla
xxx:

bombaları, barikatları, hendekleride Ugandalılar kazıyor değilmi.

yanıt1
yanıt0
YOZGATLI:

AKP TURKİYESİ, YADIRGAMAYIN

5
5
yanıtYanıtla
TEMELIN TEMELI:

PANIK YOK EY MILLET ! POLISIN BIR TATBIKATI OLMUS, HALKIN TEPKISINI ÖLCMEK ISTEMISLER, DENILIYOR !!!

5
4
yanıtYanıtla
ali:

dünyanın en zengin ülkesini akpye ver bir senede ekonomisi batırırır herşeyi özelleştirir tüm dünya ile düşman eder mülteci doldurur

4
4
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Kurşuna kafa atacak polislere sahipiz , Allah onlardan razı olsun

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title