Haberler

Barış Günü Yürüyüşü'ne Polis Müdahalesi: Çok Sayıda Gözaltı

Güncelleme:

1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle Tünel'de toplanarak Galatasaray Meydanı'na yürüyen gruba polis müdahale etti. Çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Beyoğlu'nda '1 Eylül Dünya Barış Günü' sebebiyle yürüyüş gerçekleştiren gruba polis ekipleri müdahale etti. Grup, polisin biber gazı ve tazyikli su ile müdahalesi sonrası dağıldı. Polis, 15'ten fazla kişiyi gözaltına aldı.

BİRLEŞİK HAZİRAN HAREKETİ'NE POLİS MÜDAHALESİ

Birleşik Haziran Hareketi, 1 Eylül Dünya Barış Günü sebebiyle saat 19.00 sıralarında Taksim Tünel Meydanı'nda toplandı. Galatasaray Lisesi önüne doğru yürüyüşe geçen grubun attığı sloganlar sebebiyle, polis, grubu dağılmaları yönünde uyardı. Yürüyüşe devam eden gruba İstiklal Caddesi Galatasaray Lise önünde müdahale edildi.

TAZYİKLİ SU VE BİBER GAZIYLA MÜDAHALE

TOMA tazyikli su sıkarken, Çevik Kuvvet ekipleri de biber gazı ile müdahaleye devam etti. Eylemcilerin bir kısmı Tünel Meydanı'na doğru kaçmaya başladı. Galatasaray Lisesi önünde ise eylemciler ile polis arasında arbede yaşandı. Polis, 15'ten fazla eylemciyi gözaltına aldı. Arbede ise uzun süre devam etti.

BİR GAZETECİ YARLANDI

Çevik Kuvvet midibüsüne bindirilen gözaltılar, emniyete götürüldü. Olaylar sırasında bir gazeteci de yaralandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dünya Barış Günü Galatasaray Beyoğlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (135)

Ttfan:

RTE sana 400 Vekil Feda olsun. Dik dur egilme, bu millet seninle...

98
113
yanıtYanıtla
vicdan:

barış mitingine bile tahammül yok. doğuda hergün mesleklaşları ölüyor istanbuldakinin tuzu kuru tabi.

46
101
yanıtYanıtla
akif:

vurun öldürün şerefsizleri

72
56
yanıtYanıtla
Murat:

Ülke pkk tarafindan tehdit ediliyor vatani bölmeye kalkiyor bu gerizekalilarda mensuplari oldugu partiler tarafin meydana sokuluyor baris diye.sokayim sizin barisinita ilk önce vatan vatansizlar beyinsizler.biber gazini bunlari meydanlara sikacan

86
27
yanıtYanıtla
Bosna!:

Birakin yurusunler kardesim!

59
52
yanıtYanıtla
özgür irade:

yakında izin almadan nefes almak bile yasak olucak

34
75
yanıtYanıtla
Gocmen:

Yuruyun lan evinize, savas kazanmadan baris olmaz, kopekler yok olmadikca baris olmaz, kulun kopegin olayim abimsin demedikce baris olmaz, sokakta savas kazanilmaz.

82
27
yanıtYanıtla
FERDİ:

Sürekli sayfalarda görevlendirilmiş hdpliler var

59
45
yanıtYanıtla
Remzi ay:

Yakalasam haaaa ulan sen kutup yıldızını bir görsen . . . topuklarsın . . vallahide billahide . . . . biraz yavaş bakalım . . . . ya o seni yakalarsa ????? bence topukla . . . ben tanıyorum . . sende tanı bakalım

yanıt2
yanıt0
HASAN ALİ:

Bıktık sizin barış adına hainliklerinizden. Sizin tek derdiniz Erdoğan tek derdiniz. Kendi beceriksizliğinizin acısını seçimi kazananlardan çıkartıyor hainliğinize doymuyorsunuz. Allah belanızı versin. AMİN

63
39
yanıtYanıtla
Tüm 135 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title