Haberler

Taksi ve Dolmuş Şoförlerine Bedava Hizmet

Bursa’da Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, üye şoför esnafının bakımlı olması için ücretsiz kuaför salonu açtı.

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Topçu, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olarak hizmet sektörü olduklarını belirterek, “Hizmet sektörü olarak esnafımızın daha kaliteli hizmet vererek önemli eğitimler verdik. Bu eğitimler çerçevesinde iletişim, yabancı dil, müşteriyle diyalog gibi 3 bin civarında şoför esnafımıza eğitimler verdik. Bu eğitimler sonucunda vatandaşlarımızdan da olumlu tepkiler alıyoruz” dedi.

“TÜRKİYE’DE BİR İLK OLAN KUAFÖR SALONUMUZU AÇTIK”

Şoför esnafının bakımlı olması gerektiğinin altını çizen Topçu, “Durak ziyaretlerinde şoför arkadaşlarımızı sakallı görmeye başladım. Şoför esnaflarımıza ‘Arkadaşlar biz esnaf olarak bakımlı olmalıyız. İnsanlara güven vermeliyiz’ dedim. Aracına binen yolcunun ilk bakışı çok önemlidir. Vatandaş bindiği taksi ya da taksidolmuşa güvenmek zorunda. Bu durumu değerlendirerek oda yönetimi olarak bir karar aldık. Kent Meydanı’ndaki eski merkez odamız var. Oda bünyesinde şoför esnafımıza ücretsiz hizmet verecek kuaför salonu açtık. Şoför arkadaşlarımız burada sakal tıraşını olup, saçını tarayıp ücret veremeden işinin başına geçer. Bu Türkiye’de örnek bir projedir. Türkiye genelinde hiçbir odada böyle bir faaliyet yok. Şoför arkadaşlarımız hem gelip çayını içiyor, hem sohbetini ediyor, hem de tıraşını olup gidiyor” diye konuştu.

“PROJELERİ ESNAFIMIZLA BİRLİKTE YAPIYORUZ”

Şoför esnafı ile birlikte proje üreterek hizmet verdiklerini dile getiren Topçu, “Şoför esnafımızın güvenliği için takip sistemi hizmetimiz devam ediyor. Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer ilçesindeki taksi duraklarında toplantılar yapıyoruz. Nasıl daha iyi hizmet verebiliriz? konusunda esnafımızın fikirlerini alıyoruz. Sahada olan esnafımız, sorunlara daha vakıf. Onlar bize proje ve görüşlerini iletiyor, biz de bunları geliştirerek proje halinde kendilerine hizmet veriyoruz” şeklinde konuştu.

MESUT DEMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Topçu Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Icardi kaç gol oldu, gol krallığında kim önde? İcadi 2024 kaç gol attı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title