Haberler

Taksi Çarptıktan Sonra 5 Aracın Üzerinden Geçtiği Yaya Öldü (2)

OTOBÜS TEKİRDAĞ'DA DURDURULDUEdirne'nin Keşan İlçesi'nde Yunanistan plakalı taksinin çarpıp yola savurduğu Özcan Kozlu'nun üzerinden geçtiği tespit edilen 35 PK 403 plakalı yolcu otobüsü, Tekirdağ'da polis ekiplerince durdurularak, ismi açıklanmayan sürücüsü gözaltına alındı.

OTOBÜS TEKİRDAĞ'DA DURDURULDU

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde Yunanistan plakalı taksinin çarpıp yola savurduğu Özcan Kozlu'nun üzerinden geçtiği tespit edilen 35 PK 403 plakalı yolcu otobüsü, Tekirdağ'da polis ekiplerince durdurularak, ismi açıklanmayan sürücüsü gözaltına alındı. Diğer araçların plakaların tespiti için çevredeki güvenlik kameralarının görüntüleri ile Tekirdağ'ın Malkara İlçesi girişindeki Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kayıtlarının incelendiği bildirildi. Yunanistan plakalı taksi sürücüsü Hüseyin Giritli'nin jandarmadaki ilk ifadesinde Özcan Kozlu'nun yola aniden çıktığını ve dikiz aynasıyla koluna çarptığını, yola savrulduktan sonra ise üzerinden 4 otomobil ile 1 yolcu otobüsünün geçerek ölümüne sebep olduğunu iddia etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yunanistan Tekirdağ Kozlu 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title