Haberler

Taılord, 2015 İlkbahar-Yaz Erkek Modası Trendlerini Açıkladı

Güncelleme:

Tailord, dünya erkek modasının ince detaylarını, ilkbahar-yaz trend raporunda açıkladı.

Rafine detaycılığın ön planda tutulduğu konsept mağaza hizmeti veren erkek moda markası Tailord, 2015 yazında birinci sınıf terzi dikim teknikleriyle moda sever erkekleri en özel ve ayrıcalıklı ürünlerle buluşturuyor. Tailord, 2015 İlkbahar- Yaz sezonunda konuşulacak erkek trendlerini, mağazası içinde ustalıkla sunacak.
2015 İLKBAHAR YAZ ERKEK MODASI TRENDLERİ
Renk, Renk Daha Fazla Renk

Erkek modasının dikkat çeken trendi, 2015 yılında da gittikçe renklenen koleksiyonlar olacak. Pastel tonların hakimiyetine canlı renklerin eşlik ettiği ilkbahar yaz mevsimlerinde, mercan renkler de gösteriye katılıyor. Erkek modasında daha önce nadir kullanılan renkler, 2015 yazında cesurca moda akımına hükmediyor. Renklenen takım elbiseler, aynı zamanda ferah bir stilin de habercisi olacak. Renkli koleksiyonlarda dikkat çeken diğer bir detay ise, ceket ve pantolonların boylarının çorap ve gömlek manşetlerinin sergilenmesine izin verecek kısalıkta tasarlanması. Moda sever erkekler, bu yaz Avrupai bir rüzgarın etkisinde, ruhlarını yansıtan renkler ile modayı takip edecekler.

Yelek Hakimiyeti : Standartların Biraz Daha Üzerinde

Ceket içinde cool bir stilin habercisi olan yelekler, yaz sezonunda da iddiasını korumaya devam edecek.

Zeminde Bir Kaç Farklı Renk:

Tailord, sıra dışı stiller ile sürprizler sunmaya devam ediyor. Zemininde birden fazla rengin uyumlu harmonisi ile tasarlanan ceketler, pantolonlar; iddiasız bir krallığın temsilcisi olacak.

Prince de Galles Etkisi :

İki veya daha fazla renkte iplikle yapılmış geniş ekoselere sahip kumaş deseni Prince de Galles, bu sezonda da farklı formlarda karşımıza çıkacak. Asla modası geçmeyecek olan bu desen ile Kuzey denizinin asil rüzgarları stilinizde esecek.

Extra Light Ayakkabılar:

Safran sarı, turuncu, yeşil, mor, mavi renkli ayakkabılar ile renk hakimiyeti devam edecek. Extra light rahat ayakkabılar ile rahatlığından hiç bir zaman ödün vermeyen moda sever erkekler bu yaz da stilleri ile dikkat çekmeye devam edecekler

Kırlangıç yakanın ve yeleklerin ön planda olacağı yaz aylarında şıklığınızı örgü kravatlar, renkli yaka iğneleri, renkli çoraplar ve papyonlarla tamamlamanız için Tailord'da birçok seçenek bulacaksınız. Aksesuar seçeneklerine ipek ve keten fular ve bilek takılarını da ekleyen Tailord, yaz aylarında şıklığınızı baştan ayağa tamamlayacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Moda Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title