Haberler

Tacize Uğrayan Kız Çocuğu: Rüyamda Her Gün Onu Görüyorum

Güncelleme:

Adana'da, komşularının evinin tuvaletinde tacize uğrayan 10 yaşındaki kız çocuğu, "Her gün rüyamda o adamı görüyorum, çok korkuyorum." dedi.

Adana'da, arka arkaya taciz olayları yaşandı. 11 yaşındaki Suriyeli erkek çocuğa ve 9 yaşındaki Suriyeli çocuğa tecevüz eden adam, sonra da 10 yaşındaki kız çocuğunu taciz etti. Komşularının evinin tuvaletinde tacize uğrayan 10 yaşındaki kız çocuğu ise "Her gün rüyamda o adamı görüyorum, çok korkuyorum" dedi.

3 ÇOCUĞA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDU

Olay, Yüreğir ilçesinin Dadaloğlu mahallesinde geçen cumartesi-pazar günü bir evde meydana geldi. Olayda Sebahat Aktar'a ait evin bahçesinde bulunan tuvalette bir kişi, Suriyeli 11 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz etti, sonra aynı kişi Suriyeli 9 yaşında bir çocuğu tuvalete getirerek tacizde bulundu. Bir gün sonra 10 yaşındaki H.K.E.'yi tuvalete getirip tecavüz etmeye çalışırken, komşu kızının olayı fark etmesiyle tacizci olay yerinden kaçtı.

Olay mahalleli tarafından polise haber verildi. Polis, alarma geçerek çocuklara tacizde bulunan kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

"RÜYAMDA HEP AYNI ADAMI GÖRÜYORUM"

10 yaşında ilkokul 4. sınıf öğrencisi H.K.E., o günden beri zor günler geçirdiğini belirterek şunları söyledi:

"Ben bakkala gidiyordum orada bir adam geldi, 'burada Fatma diye bir kadın oturuyormuş' dedi ben de gittim nerede oturduğunu gösterdim. Sonra 'kapıyı aç' dedi bende açtım sonra 'tuvalete gir sus' dedi ve burada 'dur' dedi. Adam kapıdan bakıyordu sonra komşunun kızı süt almaya gidiyordu, benim elimdeki poşet yere düşmüştü ses çıkınca, kız dedi ki 'anne tuvaletten sesler geliyor' annesi çıkınca adam hemen kaçtı. Ağzımı kapatmıştı kulağımı çekmişti sesim çıkmasın diye 'sus' diyordu. Ben bakkala giderken dedi ki 'elindeki parayı bırak sana büyük para vereceğim' dedi sonra beni oraya götürdü."

Küçük kız çok korktuğunu belirterek, "O günden beri hayaller görüyorum rüyama giriyor hep aynı adamı görüyorum, dışarıya çıkamıyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yüreğir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024?
500

Yorumlar (26)

MehmetMobil-IOS:

Allah belasını versin insan insana nasıl yapar asmak lazım böyle hayvanı

51
0
yanıtYanıtla
yuh:

ULAN BÜTÜN PİSLİKLER ADANADAN ÇIKIYOR NE PİS BİR ŞEHİR

25
18
yanıtYanıtla
Biraz akıl:

Adana Adana Adana

39
1
yanıtYanıtla
hgc:

Rezil adana.rezillikleri dip yaptınız

33
1
yanıtYanıtla
koylu:

hayda yine adana o ilin basina boyuk bir bela gelecek hemde cok yakinda

30
1
yanıtYanıtla
Nasih:

O organı kesip toplum içindede onu teşir edicen

28
0
yanıtYanıtla
ANAMobil-ANDROID:

TEKRAR SÖYLÜYORUM COCUKLARINIZI KIMSEYE EMENAT ETMEYIN AYLELER SIZE DIYORUM COCUKLARINIZI BAKIN KIMSEYE YATIYA KOMSUYA KIMSEYE BIRAKMAYIN LÜTFEN ISISDEN GECMEDEN

27
0
yanıtYanıtla
erzurum25:

Bu imansızları halkın gözü önünde cezalandıracaksın ki bir daha yapmasın. Bunların asılmasını istiyorum. İçeri atıyorlar milletin parasıyla besliyorlar sonrada salıver olacak iş mi?

24
1
yanıtYanıtla
MARAŞLI:

E ŞİMDİ KIZACAKSINIZ AMA İŞTE BUNU EN İYİ YAPAN YİNE IŞİD. . . . KEŞKE BİZDE BU TÜR İNSANLARA BU ŞEKİLDE CEZA VERMİŞ OLSAYDIK

yanıt5
yanıt0
TARAFSIZMobil-IOS:

İslam ve aile ahlakından yoksun mahluk

21
1
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title