Haberler

Korkunç Olay! Tacizciyi Ağaca Bağlayıp Kırbaçladılar

Güncelleme:

Hindistan'da öfkeli kalabalık genç bir kıza cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen bir kişiyi yakaladıktan sonra bir ağaca bağlayarak linç etti.

Hindistan'ın Batı Bengal eyaletine bağlı Malda kentinde öfkeli kalabalık genç bir kıza cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen bir kişiyi yakaladıktan sonra bir ağaca bağlayarak linç etti.

DEFALARCA YUMRUKLAYIP, KANLAR İÇİNDE BIRAKTILAR

Kalabalıktan bir kadın ağaca bağlı durumdaki tacizciyi dakikalarca kırbaçlarken, kalabalığın arasında fırlayan bir genç de defalarca yumruklayarak yüzünü kanlar içinde bıraktı.

POLİS KALABALIĞIN ELİNDEN ZOR ALDI

Bir süre sonra olay yerine gelen polis tacizciyi ağaçtan çözerek kalabalığın elinden aldıktan sonra karakola götürdü. O anlar bir cep telefonunun kamerasına işte böyle yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı?
500

Yorumlar (7)

KÜRT SİBGATULLAH ONURAL ŞEREF BOZKURT:

İŞTE TÜRKİYE DEDE AYNISI OLACAK Kİ BAK DAHA BÖYLE ŞEYLER OLUR MU? EYY MİLLET SİZİ TEBRİK EDERİM!

8
0
yanıtYanıtla
faruk:

Yapanlardan Allah razi olsun

4
1
yanıtYanıtla
SESSİLİK:

EGER TACİZCİ İSE ELLERİNE SAGLIK

3
1
yanıtYanıtla
ALPER:

Başlığa bak niye korkunç olay, taciz ve tecavüz Hindistan''da had safhaya ulaşmış durumda bence çok çok iyi bir yöntem daha da ağır cezalar olmalı ki caydırıcı etkisi olsun keşke bizim ülkede de böyle olsalar ama bizim burada tam tersi, tecavüz eden haklı mağdur suçlu durumda hele hele yapan kişi dinci ise nerdeyse iyi yapmışın denecek. . . .

1
0
yanıtYanıtla
yaren:

Turkiyede yada musluman ulkelerinde tacize tecavuze ugrayan kizlarimiz bayanlarimiz kendi utanclari gibi susuyolar cevre tepkisi yuzunden yada sikayetci olsalar bile yine kadin suclu o piligi yapana nerdeyse odul verilecek sekilde hur ozgur birakiliyor bir video izlemistim adi musluman ulkesi kadin tecavuze ugradigi icin millet kadini taslayarak olduruyo oda yetmiyor arabayla ustunde geciyorlar o pisligi yapanda elini kolunu sallayip geziyor turkiyenin de cogu yerinde bu olaya magdur kalanlar ya el eltindan sonu olum yada yasami cehennem oluyor

0
0
yanıtYanıtla
Mustafa Hatipoğulları cCc.Mobil-IOS:

Adalet yerini bulmuş.Eğer olay doğruysa,???????

0
0
yanıtYanıtla
Mustafa Hatipoğulları cCc.Mobil-IOS:

Adalet yerini bulmuş.Eğer olay doğruysa,??????

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title