Haberler

Tabutlu İnfazın Nedeni Yasak Aşk Çıktı

Güncelleme:

Ağrı'da boş bir evde özel yaptırılmış tabutla gömülü halde bulunan Ferhat Tanrıkulu'nun yasak aşk yaşadığı kadının kocası tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Özel tabutla gömülerek öldürülen Ferhat Tanrıkulu, namus cinayeti kurbanı çıktı. Şüpheli olarak aranan Ferdi T.'nin Tanrıkulu'nu, cezaevindeyken eşi ile aşk yaşadığı için öldürdüğü öne sürüldü.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde 3 gündür kayıp olan 28 yaşındaki Ferhat Tanrıkulu önceki gün Hürriyet Mahallesi'nde boş bir evde özel yaptırılmış tabutla gömülü halde bulundu. Ferhat Tanrıkulu'nun ölmeden önce feci şekilde dövüldüğü, vücudunda çok sayıda darp izi olduğu belirlendi. Zanlı olarak aranan, düğünlerde çalgıcılık yaptığı öğrenilen Ferdi T.'nin kayınbiraderi ve bir arkadaşı gözaltına alındı.

ALKOL ALMA BAHANESİYLE BULUŞTULAR

İddiaya göre uyuşturucu ticareti suçundan 7 yıl hapis cezasına çarptırılan Ferdi T. bir süre önce tahliye olduktan sonra, kendisi cezaevindeyken eşi ve yakın arkadaşı Ferhat Tanrıkulu'nun aşk yaşadığını öğrendi. Bunun üzerine Ferhat Tanrıkulu'nu öldürmeye karar veren Ferdi T., alkol alma bahanesiyle Tanrıkulu ile buluştu.

ÖNCE DÖVDÜ, SONRA TABUTA KOYDU

İki arkadaş Ferdi T.'nin babasına ait kullanılmayan evde alkol aldıkları sırada iddiaya göre Ferdi T., kendisi gibi düğünlerde çalgıcılık yapan Ferhat Tanrıkulu'nu dövmeye başladı. Daha sonra arkadaşlarının da yardımıyla Tanrıkulu'nu özel yaptırılmış tabuta koyup, çukura gömdü.

TABUTUN ÜZERİNE ÇEKYAT KOYDU

Ferdi T. ve arkadaşları tabutun üstüne ağırlık yapması için bir çekyat da yerleştirdi. Olayla ilgili gözaltına alman 2 kişinin sorgusu sürerken, ekipler firari zanlı Ferdi T.'yi arıyor. Zanlının kaçak yollardan İran'a kaçtığı iddia edilirken, eşi de polis tarafından koruma altına alındı.

(Kaynak: Sabah)




Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hürriyet Mahallesi Doğubeyazıt Ağrı Güncel Haberler

500

Yorumlar (204)

melismobilWeb@haberler.com:

bir kiz hayir derse erkek yoluna gidecek türk erkegi karara saygi duyuyor ama bu dogulular tiplerinede bakmadan yakana yapisiyor kac istedigin kadar pesinde

25
24
yanıtYanıtla
KAYA:

MELİS SON DERECE SANA KATILIYORUM. NEDENİ DOGULU ERKEKLE EVLENİRSEN YADA SEVGİLİ OLURSAN ONDAN KURTULUŞ YOK SAHIBLENİR KENDİ İSTEDİGİ HALTI YER. SEN ONDAN AYRILSANDA O SENDEN AYRILMAZ KISKANÇLIKTAN HER HALTI YER SONUN KARA TOPRAK OLUR. KADIN CİNAYETLERİ SIRF BU YÜZDEN İŞLENİYOR.

yanıt15
yanıt9
ayıboğanm@m.m:

Melis sen tam bir kürt düşmanısın hem de tescilli Ya olayı yorumla Doğulusu batılısı varmı pislik pisliktir senin gibi faşo

yanıt5
yanıt6
melism@m.m:

Kaya adama yüz vermesende öyle bir ego varki ben seni kendime sectim diyebiliyor baskalarini engelliyor seni caresiz birakiyor dogululara sesleniyorum karsi tarafin kararina saygi duyun medeni olun kimseye zorla sahip olamazsiniz eyer ailem dişli olmasaydi doguda zorla gelindim

yanıt8
yanıt6
melism@m.m:

Evli kadinda sucludur ayartanda sonuna kadar sadakatle tek eşlilik

yanıt7
yanıt2
Arifm@m.m:

Melis ben bir doğulu olarak seni şiddetle kınıyorum.Yazdığın kelimelerin nereye gittiğine bak ve sonra dön aynada kendi tipine bak

yanıt9
yanıt3
ÖMER GÖKDOĞAN...:

BU KONUNUN DOĞU İLE BATI İLE ALAKALI BİR DURUMU YOK NAMUS DENİLEN BİR DURUM VAR TABİ SİZDE YOKSA BİLEMEM SANRIRIM SİZ FAZLA GENİŞ AİLE TAKILIYORSUNUZ HABERİN TAMAMINI İYİ OKUYUN ADAMIN YAKIN ARKADASI ADAM CEZA EVİNDEYKEN KARISIYLA BİRLİKTE OLMUŞ KADINA BİŞEY YAPAN YOK ARKADASINI ÖLDÜRMÜŞ. . . SİZ DAHA DİNLEMEYİ BİLMİYORSUNUZ Kİ KONUŞMAYI ÖĞRENİN. . . ÖN YARGILI GERİ ZEKALI MALLAR. . . .

yanıt5
yanıt3
melism@m.m:

Niye bu kadar gerildiniz neresi yanliş bir adam çapini bilip ona göre adim atacak tipine bile bakmadan illa istedgim olsun diyemez reddi kabullenmeyi ögrenin o bölgede yetisende bu gerçekler var inkar etmeyin

yanıt3
yanıt6
Bankaci Zeynepm@m.m:

Melis sen ne sacmaliyon Öyle kadinda erkekde ölümü hak etmis söz konusu namus. Onu gectim doguda olsaydim gelin olmusdum ne alaka Bende doguluyum ama ne gelin olum nede zorlandim her hangi birsey icin. Kizim ön yargili davranmak sana ne kazandircak

yanıt7
yanıt1
hasanali:

Allah kadinin cirkefinden korusun.

47
1
yanıtYanıtla
Tüm 204 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title