Haberler

Tabletinizin İşlevselliğini Arttıracak 5 Önemli Uygulama!

Güncelleme:

Ezcool, artık günlük hayatın vazgeçilmezi haline gelen tabletleri daha verimli kullanmanızı sağlayacak tavsiyelerde bulunuyor.

Tabletinize yükleyeceğiniz 5 basit uygulama ile cihazınızı çok daha işlevsel kullanabilirsiniz.

Türkiye pazarında sunduğu yüksek performanslı ve uygun bütçeli tabletleriyle dikkatleri üzerine çeken Ezcool, tablet kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak püf noktaları anlatamaya devam ediyor. Ezcool tabletlerinde varsayılan olarak gelen bu 5 uygulama ile hangi marka veya model tablet kullanıyor olursanız olun, yepyeni bir kullanım tecrübesi yaşayacaksınız.

King Office

En kapsamlı Office uygulamalarından biri olan King Office, DOC/DOCX/TXT/XLS/XLSX/PPT/PPTX/PDF başta olmak üzere 23 çeşit dosta formatına destek veriyor. Zengin düzenleme araçlarına sahip olan King Office, küçük fontları sayesinde stabil ve kendine özgü bir arayüze sahip. Belgeleri şifreleme, fotoğraf ekleme ve daha pek çok özelliğe sahip uygulama, Widget desteğine de sahip.

Dolphin Browser

Tabletlerin varsayılan İnternet tarayıcısına alternatif olarak indirebileceğiniz Dolphin Browser, sizi dinler ve sesinizle İnternet'te arama yapabilmenize olanak sağlar. Birçok eklenti desteğine sahip Dolphin Browser'ı kendi kullanımınıza en uygun olacak şekilde kişiselleştirebilirsiniz.

Google Translate

Bir Google hizmeti olan Translate ile yabancı dildeki bir metni kendi dilinize çevirebilir ya da tam tersini yapabilirsiniz. 64 dilde çeviri desteği veren Google Translate, ayrıca 17 dilde sesli çeviri hizmeti de sunuyor. El yazısı ile de sorgu yapmaya olanak sağlayan uygulama, çevrimdışı olduğunuz zamanlarda, önceki çevirilerinize ulaşabilmenizi de sağlıyor.

Tunein Radio

Bünyesinde binlerce radyo istasyonu barındıran Tunein Radio, dilediğiniz zaman dilediğiniz türde müziği dinlemenizi sağlar. Beğendiğiniz istasyonları ya da şarkıları favorilerinize ekleyerek daha sonra kolayca bulabilirsiniz. Arka planda da çalışabilme özelliğine sahip uygulama, alarm amaçlı da kullanılabiliyor.

Sondakika.com

Gündemi yakından takip etmek isteyenler için birebir bir uygulama olan Sondakika.com; Hürriyet, Milliyet, Zaman, Akşam, Sabah, Cumhuriyet, Haber Türk, Milli Gazete, Orta Doğu, Posta, Star, Radikal ve Yeni Şafak gazetelerine ait son dakika haberlerini tek bir çatı altında topluyor.

Tablet severlerin ortak platformu forum.ezcool.com.tr'de her türlü görüş ve önerilerinizi ifade edebileceğiniz gibi aklınıza takılan konularda da makul cevaplar bulabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

türkiye google Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title