Haberler

Sut Eki "Ek-3/e-1 Omurga Cerrahisi Alan Grubuna Ait Tıbbi Malzemeler" ve "Ek-3/f-4 Ortopedi ve...

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü Birim Adı: Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü/Tıbbi Malzeme Daire Başkanlığı Adres : Ziyabey Caddesi No : 6 06520 Balgat/ANKARA İrtibat : Hemşire E. ÇEVİK Telefon : 0 (312) 207 82 69 Faks : 0 (312) 207 81 56 e-posta: ecevik2@sgk.gov.tr Elektronik Ağ:www.sgk.gov.tr 05/09/2014 DUYURU SUT EKİ “EK-3/E-1 OMURGA CERRAHİSİ ALAN GRUBUNA AİT TIBBİ MALZEMELER” VE “EK-3/F-4 ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ BRANŞI TRAVMA VE REKONSTRÜKSİYON ALAN GRUBUNA AİT TIBBİ MALZEMELER LİSTESİ” FİRMA TIBBİ MALZEME BAŞVURULARI Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü Tıbbi Malzeme Daire Başkanlığınca Sağlık Uygulama Tebliği ve eki listelere yönelik çalışmalar kapsamında “Kurumca Bedeli Karşılanacak Tıbbi Malzeme Listeleri” ne dâhil olabilmek amacıyla, EK-3/E-1 “OMURGA CERRAHİSİ ALAN GRUBUNA AİT TIBBİ MALZEMELER” ve “EK-3/F-4 ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ BRANŞI TRAVMA VE REKONSTRÜKSİYON ALAN GRUBUNA AİT TIBBİ MALZEMELER” listesine firmalarca yapılan başvurular, Kurumumuzca değerlendirilmiş olup, değerlendirme neticeleri ekte yer almaktadır.

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü

Birim Adı: Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü/Tıbbi Malzeme Daire Başkanlığı Adres : Ziyabey Caddesi No : 6 06520 Balgat/ANKARA İrtibat : Hemşire E. ÇEVİK Telefon : 0 (312) 207 82 69 Faks : 0 (312) 207 81 56 e-posta: ecevik2@sgk.gov.tr Elektronik Ağ:www.sgk.gov.tr

05/09/2014

DUYURU SUT EKİ “EK-3/E-1 OMURGA CERRAHİSİ ALAN GRUBUNA AİT TIBBİ MALZEMELER” VE “EK-3/F-4 ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ BRANŞI TRAVMA VE REKONSTRÜKSİYON ALAN GRUBUNA AİT TIBBİ MALZEMELER LİSTESİ” FİRMA TIBBİ MALZEME BAŞVURULARI

Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü Tıbbi Malzeme Daire Başkanlığınca Sağlık Uygulama Tebliği ve eki listelere yönelik çalışmalar kapsamında “Kurumca Bedeli Karşılanacak Tıbbi Malzeme Listeleri” ne dâhil olabilmek amacıyla, EK-3/E-1 “OMURGA CERRAHİSİ ALAN GRUBUNA AİT TIBBİ MALZEMELER” ve “EK-3/F-4 ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ BRANŞI TRAVMA VE REKONSTRÜKSİYON ALAN GRUBUNA AİT TIBBİ MALZEMELER” listesine firmalarca yapılan başvurular, Kurumumuzca değerlendirilmiş olup, değerlendirme neticeleri ekte yer almaktadır.

Ek: Başvuru Durum Bilgisi (1 sayfa)

Kaynak: SGK / Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu Balgat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title