Haberler

Suşehri'nde Öğrenci Yurdunda Kavga Çıktı

Güncelleme:

Suşehri'nde Timur Karabal Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin kaldığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Suşehri Yurt Müdürlüğünde iki grup arasında kavga çıktı.

Sivas'ın Suşehri ilçesi'nde Timur Karabal Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin kaldığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Suşehri Yurt Müdürlüğünde iki grup arasında kavga çıktı. Olay dün gece saat 01.30 sıralarında Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Suşehri Yurt Müdürlüğü yurdunda yaşandı. Yurtta kalan ülkücü öğrenciler ile karşıt görüşlü öğrenci grupları arasında karşılıklı laf atışması yüzünden kavga çıktı. Bunun üzerine polis ekipleri harekete geçti. Suşehri Emniyet Müdürlüğü ekipleri polisi yurda giderek olaya el koydu. Kavgaya karıştıkları tespit edilen 20 öğrenci gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen öğrenciler ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yurtlar Kurumu Suşehri Sivas Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

Suşehrili:

Bu gibi pkk sempatizanları suşehrimizdede ortaya çıkmaya başlamıştır. Burası suşehri. Ey yetkililer ! Bunları memleketimizden uzaklaştırın yoksa halk olarak biz bunların icabına bakarız.

21
10
yanıtYanıtla
sahinmobilWeb@haberler.com:

Helal olsun vatan sevdalisi susehri bozkurtlarina

3
0
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

BENCE SAKİN OLUN

1
1
yanıtYanıtla
ümmihan:

Lütfen Sağduyulu olalım bu gençlere yazık, bu olaylar olurken okul yönetimi nere güvenlik nerede okul antinine giren çıkan belli olmaz ise güvenliği yönetimi uyurlar okul içinde huzur olmaz ise bir yaptırım olmaz ise olacağı bu çok değil daha bir ay önce arkadaşımızı okuldan alıp dövmediler mi ne oldu sonucu dövenler yine okul etrafında o yüzden lütfen okul yönetimi güvenliği daha dikkatli görev yapmalılar, bu gençlere yazık

2
0
yanıtYanıtla
zülfikar can:

karşıt görüşlü öğrenci ne demek. ülkücünün karşısındaki ayan beyan terör sempatizanı. terör sempatizanı ile ülkücüler diye söyleyin. bu arada ak genclik ve fırtına başkanı nerede imiş .

0
2
yanıtYanıtla
sungurmobilWeb@haberler.com:

Neye hizmet ettikler herkes tarafından bilinen bu bölücülere terörist diyemeyen zihniyete yazıklar olsun. Bir tarafta ülkücüler diğer tarafta ise hainler, peki bu ülkeyi sevdiğini iddia edenler varya hani nerdesiniz, sizde tatile mi çıktınız.

1
0
yanıtYanıtla
black:

böyle b biler suölücülerin sehrinde var olması yeteri kadar üzücü bir olay bence. . ne medya ne ülkücüler bu herkesin davası olması lazım ama üzücü bir olay ki kimse yok nedense orda ülkücülerden baska. .

0
0
yanıtYanıtla
yakamoz:

dolduruşa gelmeyin

0
0
yanıtYanıtla
bnm sehrim susehrimobilWeb@haberler.com:

Suna eminim ki bu kotu yorumlari yapanlar hayatta bi amaci olmayan kisilirdir...mrk etmeyin susehri halki herseyin varkinda ...ulkucu krdslerim sizde davaya uygun harekt edin zorbaligin zalimligin bi anla mi yk ...allahi unutmayin o gorup gozetendir herseyi goruyor

0
0
yanıtYanıtla
refahmobilWeb@haberler.com:

Milleyin refahı icin pkk lilari def edin suşehri Milliyetci genclerimize sahip çıkalım sivas

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title