Haberler

Suşehri'nde Caddede Kayak Keyfi

Sivas’ın Suşehri ilçesinde kar yağışını fırsat bilenler caddelerde kayak yaptı.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde kar yağışını fırsat bilenler caddelerde kayak yaptı.

İlçede yaşayan Yusuf Sarıyıldız, kayak takımları ile hastane yolunda gece kayak yaptı. Sarıyıldız, caddede kayak yapmanın keyifli olduğunu belirterek "kayak pisti olmayan bir yerde yaşıyorsanız ve kayak takımlarınız varsa karın keyfini kayak yaparak çıkartmanın zevkini tatmak çok güzel bir duygu" dedi.

Kar yağışını her zaman sevdiğini belirten Sarıyıldız, şöyle konuştu: " Yalova'da, uzun süre görev icabı kaldık. Yalova'da kar yağışına hasret kalırdık ve Bursa Uludağ'daki kayak tesislerine giderek kar hasretimizi dindiriyorduk. Özellikle kış mevsiminin bu güzel ortamını çok sevdiğimden eski kayak takımlarımı çıkararak Suşehri'nde kayak pisti olmadığından hastane yolundaki cadde üzerinde eğim olan yerlerde kayak yaparak keyifli anlar yaşadım. Cadde üzerinde kayak yaptığımı gören vatandaşlar beni izleyerek olumlu tepki verdi. Ancak, buradan yetkililere sesleniyorum Suşehri'nin doğal çok güzel kayak tesisi imkanı olan yerleri bulunmakta buraların değerlendirilmesi yapılırsa Suşehri'nin de güzel bir kayak tesisi olur. Buraya dışarıdan kayak yapmaya birçok insan gelir." - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Suşehri Yalova Sivas Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

erhan:

bu haber cokta lazım ya bu zamanda sormayın gitsin

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title