Haberler

Survivor'dan Elenen Tuğba Özay, İlk İş Çikolata Yedi

Güncelleme:

Survivor yarışmasından elenen Tuğba Özay'ın, evine dönünce ilk işi çikolata yemek oldu. Instagram'dan çikolata yediği fotoğrafı paylaşan Özay'ın fotoğrafına beğeni yağdı.

Önceki akşam gerçekleşen Survivor 2016 eleme gecesinde adaya veda eden isim Tuğba Özay oldu. Dün akşam gerçekleşen konseyde Serkay, Gizem Kerimoğlu, Tuğba Özay ve Semih büyük bir heyecan yaşadı. Bu dört isimden en az oyu alan Tuğba Özay olunca yarışmaya da veda eden isim oldu. Özay yarışma boyunca başarılı bir performans sergilemiş olsa da adaya erken veda etti.

"BİR KADININ ASLA HAYIR DİYEMEYECEĞİ ŞEYİ YEMEM GEREK"

Adadan ayrılır ayrılmaz herkes onun ne gibi bir açıklama yapacağını beklerken o sosyal medya hesabından adada en çok özlemini çektiği şeyi gerçekleştirirken çekilmiş bir karesini paylaştı. Çikolata yerken çekilmiş bir kare paylaşan Özay, fotoğrafın altına "Canlarım, bir tanecik sevenlerim, dostlarım, tubistlerim, harika yüreklerim, konuşacağımız çok şey var. Hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Ama şimdi bir kadının asla hayır diyemeyeceği şeyi yemem gerek. Nedir? Çikolata…" notunu düştü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuğba Özay Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

SEREN:

BOMBOŞ KADIN GERZEKALI

8
14
yanıtYanıtla
Ölümlü:

On numaraydı. Orda. Tebrikler. Hayırlısı olsun. Torku yu filan boşver. Zehirlenirdin.

11
4
yanıtYanıtla
...:

ne edepsiz yorumlar yapmışsınız züppeler. . beyninize de kan gitsin biraz. . hep belden aşağı düşünürseniz böyle gerizekalı kalırsınız işte. .

12
1
yanıtYanıtla
hakan demir:

tipe bak, allah kimseyi bununla sınamasın gerçekten çok zor. . kendi durumunun farkındamı acaba?

2
11
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title