Haberler

    Survivor 2017 Hastaneye Kaldırılan İlhan Mansız Kalp Krizi mi Geçirdi, Sağlık Durumu Nasıl ve Adaya...

    FutbolArena - TV8'de yayınlanan ve 21 Ocak itibariyle Survivor 2017'de heyecan tüm hızıyla devam ederken, son günlerde üst üste oyunlar kaybeden Ünlüler takımında bir talihsiz gelişme de İlhan Mansız konusunda yaşandı.

    FutbolArena - TV8'de yayınlanan ve 21 Ocak itibariyle Survivor 2017'de heyecan tüm hızıyla devam ederken, son günlerde üst üste oyunlar kaybeden Ünlüler takımında bir talihsiz gelişme de İlhan Mansız konusunda yaşandı.

    Survivor 2017 hastaneye kaldırılan İlhan Mansız'ın sağlık durumu nasıl?

    Survivor 2017'de 30 Ocak Pazartesi günü itibariyle TV8'de yayınlanan yeni bölümünde Ünlüler takımında büyük bir talihsizlik yaşandı. Sembol oyununda Ünlüler ile Gönüllüler takımı arasında birebir oynanan müsabakalarda çıktığı oyunda Sadin'e kaybeden İlhan Mansız'ın yarışma esnasında bir sağlık sorunu olduğu ekrana yansırken, adaya dönüldükten sonra bu sorun iyiden iyiye nüksetti.

    Ünlüler takımında Serhat Akın ve Sema Apak'ın sembol oyunundan sonra Mor odaya takım arkadaşlarıyla birlikte giden İlhan Mansız keyifli vakit geçirirken, adaya döndükten sonra ilerleyen saatlerde barakada otururken ciddi bir karın ağrısı yaşamaya başladı. İlhan Mansız yaşadığı bu karın ağrısının şiddetinden iyice kötü olurken, ağrının kalbine vurduğunu söyledi ve hemen ada doktoru geldi. Ada doktorlarının gelmesinin ardından serum takılan İlhan Mansız daha sonra tekneyle hastaneye götürüldü.

    "İLHAN'IN EKSİKLİĞİNİ ÇOK ARADIK"

    İlhan Mansız hastaneye kaldırıldığı için Ünlüler ile Gönüllüler arasındaki ödül oyunu mücadelesinde takım arkadaşlarını yalnız bırakmak zorunda kaldı. Su Böreği ödülünde Gönüllüler'e farklı bir skorla kaybeden ünlüler takımında morallerin epey bozuk olduğu görülürken, yarışma sonrasında Tarık Mengüç, "İlhan'ın o kenardaki motivasyon gücünü çok aradık. Zaten yaşadığı sağlık sorunu da moralleri alt üst etmişti ama kenarda bizim için gerçekten önemli bir güçmüş." diye konuştu.

    "ABİM GİBİ HİSSETİM."

    Ünlüler takımının başarılı yarışmacılarından Furkan Kızılay ise "Abim gibi hissettim bir anda. Çok kötü oldum. Umarım kötü bir şey çıkmaz ve yeniden aramıza dönerek kaldığı yerden devam eder İlhan abi." dedi.

    İlhan Mansız Survivor'e veda edecek mi? İlhan Mansız'ın Survivor 2017'de yaşadığı sağlık sorununun ardından gözler Acun Ilıcalı ve dolayısıyla Acun Medya'ya çevrildi. Hastaneye kaldırılan 41 yaşındaki İlhan Mansız'ın sağlık durumu hakkında Acun Medya ekibinden yapılan açıklamaya göre yaklaşık 2 gün hastanede yatacak olan İlhan Mansız'ın çok ciddi bir durumu olmadığı belirtildi.

    Survivor 2017 İlhan Mansız kimdir?

    Almanya'da doğan İlhan Mansız SV Lenzfried, FC Kempten ve FC Augsburg altyapılarında oynadığı futbol ve attığı gollerle dikkatleri üzerine çekmiştir. İyi performansıyla FC Köln'e transfer olan İlhan Mansız, 19 yaşında yaptığı bu transferle futboldan ilk defa para kazandı. Kazandığı ilk parayla kendisine bir müzik seti almıştır. Türkiye'deki futbol macerası 1995'te başladı. İki senelik sözleşme ile Gençlerbirliği'ne transfer oldu. Daha sonra, Münih Türkgücü, Kuşadasıspor, Samsunspor, Beşiktaş, Kobe, Herta Berlin, MKE ANkaragücü takımlarında oynamış, profesyonel olarak çıktığı 232 maçta 96 gol atmıştır. Milli Takım kariyerinde ise 21 maça çıkmış 7 gol atmıştır.

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    İlhan Mansız Serhat Akın Acun Medya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title