Haberler

Survivor 2016 Kadrosuna Tuğba Özay da Dahil Oldu

Güncelleme:

Birbirinden ünlü isimlerin yarışacağı Survivor 2016'ya son katılan isim eski manken, şarkıcı Tuğba Özay oldu.

Survivor 2016 yarışması için ünlü isimler bir bir açıklanıyor. Morgül, Yattara ve Günce'den sonraki isim Tuğba Özay oldu. Acun Ilıcalı'nın reyting rekortmeni yarışması Survivor 2016'da yarışacak ünlü isimler birer birer belli oluyor.

SON İSİM TUĞBA ÖZAY

Yılmaz Morgül, İbrahim Yattara ve Yunus Günce'nin ardından TV8'de yayınlanacak 'Survivor 2016'nın kadrosuna eski manken, şarkıcı Tuğba Özay da dahil oldu.

"AİLEMDEN UZAK KALMAK ZOR OLACAK"

Acun Ilıcalı ile görüşüp teklifi kabul eden Özay'ın yakınlarına "Açlığa dayanırım ama ailemden uzak kalmak benim için zor olacak" dediği öğrenildi. Yarışma 7 Şubat'ta ekrana gelecek.

SIK SIK FRİKİKLERİYLE GÜNDEME GELİYOR

Magazin basınında sık sık verdiği frikikler ve giydiği cesur kıyafetlerle adından söz ettiren Tuğba Özay'ın yarışmada nasıl bir performans sergileyeceği şimdiden merak konusu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yılmaz Morgül Acun Ilıcalı Tuğba Özay Üst Manşet Magazin Haberler

500

Yorumlar (34)

sarhos sami:

dünyada en nefret ettigim kisi acundur, ölmesini istiyorum.

24
16
yanıtYanıtla
SUSTA KAZIM:

ÇOK İÇME, YOKSA ONDAN ÖNCE GİDERSİN. . ! ONA GÖRE. . !

yanıt6
yanıt3
Konyalı:

Acun ve Ardadan bıktık artık ülkede başka adam mı yok

23
7
yanıtYanıtla
ASİL:

Acun Halkımızın manevi değerlerini yok etmek için dış odaklar tarafından görevlendirilmiş görevini çok iyi yapan bir ajandır. Mevcut televizyonunun proğramlarının halkımızı oyalamaktan ve uyutmaktan başka bir özelliği varmı. . Türk Milleti adına kendisini kınıyorum. bu televizyona zaman ayıran arkadaşlarımıza da zamanlarını daha iyi değerlendirmelerini öneriyorum.

15
1
yanıtYanıtla
00000:

oha resimlere bak tuuu lanet gelsin sana. . . . . . . . . zaten survivorda ic camasirlarla geziyorlar onun icinmi secmis acun bunu

14
0
yanıtYanıtla
ka akıl:

cahiller için yaşasın cehennem

14
0
yanıtYanıtla
yorma kafanı:

midem bulandı buneya)))

10
2
yanıtYanıtla
ibrahim:

CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Tuğba Özay. . . . Yakışır

6
4
yanıtYanıtla
eski akpli:

EY DİNDAR GEÇİNEN AKP LİLER İSRAİL KUDÜSTE GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİ YAPIYOR DİYE 1 HAFTA ÖNCE EZANLARI YASAKLADI. HANİ NERDE O KÜKREYEN REİSİNİZ NEDEN GIKLARI ÇIKMIYOR. HALA ANLAMIYORMUSUNUZ O DA BASINDAN BERİ İSRAİLE HİZMET EDİYOR.

3
7
yanıtYanıtla
ArslanMobil-ANDROID:

koyunlar bos , bos bakin adamin dibi , nede olsa yandas

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title