Haberler

Sürücülerin Karla İmtihanı

Diyarbakır'da 2015 Ocak ayının ilk haftasında etkili olan kar yağışı sürücülere zor anlar yaşatırken, kayganlaşan yollarda meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından kent güvenliğinin sağlanması amacıyla 96 ayrı noktaya kurulan 350 kameraya sahip Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) sayesinde, belirlenen bölgeler 24 saat izleniyor. Güvenlik amacıyla yerleştirilen MOBESE kameraları ile şehrin huzurunu bozmaya yönelik toplumsal olaylar, hırsızlık ve asayiş olayları an be an takip edilirken, Ocak ayının ilk haftasında etkili olan kar yağışı ile birlikte sürücülerin karla imtihanı da kameralara yansıdı. Diyarbakır’ın çeşitli bölgelerinde kar yağışı ile birlikte kayganlaşan yollarda kaza yapan araçlar saniye saniye kaydedildi. Ocak ayının ilk haftasında etkili olan kar yağışı ile birlikte kayganlaşan yollar adeta buz pistini anımsattı. Bazı araç sürücüleri direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun kenarlarındaki iş yerlerine çarparak durabilirken, bazı araçlar ise kayarak seyir halindeki başka araçlara çarptı. Kardan dolayı meydana gelen trafik kazalarında can kaybı yaşanmadığı, kazalara karışan araçlarda maddi hasar oluştuğu belirtildi. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title