Haberler

Suruç'ta Hayatını Kaybeden Ece Dinç'in Mezarına Saldırı

Güncelleme:

Suruç'taki saldırıda hayatını kaybeden 20 yaşındaki Ece Dinç'in mezarına saldıran grup, mezarın üzerinde bulunan tülbent ile kızıl bayrağı yaktı.

Suruç'taki saldırıda hayatını kaybeden ve Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilen 20 yaşındaki Ece Dinç'in mezarına saldıran bir grup, mezarın üzerinde bulunan tülbent ile kızıl bayrağı yaktı.

MEZARININ ÜSTÜNDEKİ BAYRAK VE TÜLBENTİ YAKILDI, TAŞLARA ŞEKİLLER ÇİZİLDİ

Dün Karacaahmet Mezarlığı'nda bulunan anneannesi Fikriye Erkan'ın yanına defnedilen Ece Dinç'in mezarına akşam saatlerinde gelen yaklaşık 15 kişilik grup, mezarın başında duran kızıl bayrak ile tülbenti yaktı. Mezarın etrafında bulunan taşların üzerine bazı şekiller çizdi. Kendilerini gören mezarlık bekçisinin havaya ateş açması üzerine grup mezarlıktan ayrıldı.

ANNE BÜYÜK ŞOK YAŞADI

Sabah kızının mezarını ziyarete gelen anne Yasemin Dinç, büyük bir şok yaşarken, mezar görevliler tarafından temizlendi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Karacaahmet Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (190)

doğrucu:

Sinem bacım bende uzun yıllar önce sapıttım boşluğa düştüm kominist oldum yoldaşlar bana dinsiz olmazsam evrime inanmazsam bu yola giremezsin bende bir müddet zaman sonra trafik kazası geçirdim şerefsizler dinsizler sakat kalırım diye ziyaretime bile gelmediler Mahalle cami imamları hastane masrafımı cemaatle karşıladı o zaman anladım dinsizlerden ne ülkeye ne millete hayır gelmez zaten Türkiyenin başına hep bunlar bela

130
28
yanıtYanıtla
isim:

Kızıl bayrak taşıyanlar genelde eciş bücüş mahluklar olur bu kız güzelmiş de hayret

32
121
yanıtYanıtla
kürt:

Bu şehid olan gençelere kin kusan mahlukatlar bir gun hepiniz de gebereceksınız ve allahın huzuruna çıkıp hesap vereceksiniz

87
59
yanıtYanıtla
doğrucu:

Haberi doğru okuyun mezara saldırmamışlar.Kızıl bayrak yani kominizmin simgesi Allah yoktur biz maymundan geldik evrimleştik diyen sapıkların bayrağını yakmışlar

55
85
yanıtYanıtla
AdamMobil-IOS:

Kobaniye yardım götüreceğine vatanına milletine nasıl faydalı olurum diye düşünseydin bunlar başına gelmezdi.ben aleviyim atatürk yolundan gidiyorum sizin gibi vatanımı milletimi satmıyorum .rahat mı battı size olan anne ne babana oldu.

53
81
yanıtYanıtla
isidi isitti dunya:

GEBERDI PKK LI YARATIKLAR...SIMDIDEN SONRA RAHAR YOK SIZE.AK PARTIYE OY VERIYORDUM AMA YAZIKLAR OLSUN ARTIK OYUM MHP YE.

29
97
yanıtYanıtla
Türk bayrağı:

o kızıl bayrağı oraya koyanıda yakmaları lazımdı kızın ölüsüne kırmızı bayrak koymak nedir lan Türk bayrağına ne oldu

96
19
yanıtYanıtla
cenk:

terörist mezarı oldugu için saldırı olması çok normal.

54
61
yanıtYanıtla
akbudak:

Size ne be Serefsizler. Hangi bayragi istersem dikerim. Alman igrenc Nazilerinide gecti bunlar. Onlarda arasira Yahudi mezarliklarina zarar verirler. Peki yetkililer ne ypmis?Yakalanan, ceza gören duymadik, demekki ölü, mezar, kendilerinden olmayinca önemli degil. Allah kahretsin sizi.

74
36
yanıtYanıtla
Güneydoğu gençlik:

Kızıl bayrak değil ayyıldızlı bayrak olacaktır. çünkü hepimizin bayrağı budur aksi takdirde bölücüsündür.

48
57
yanıtYanıtla
Tüm 190 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title