Haberler

Suruç Belediyesinde Cephanelik Bulundu

Güncelleme:

Jandarma ekipleri, Suruç Belediyesine ait binada 18 el bombası, 2 kaleşnikof, 1 av tüfeği, 52 mermi ile patlayıcı madde yapımında kullanılan malzeme ele geçirdi.

Suruç Belediyesine ait binada 18 el bombası, 2 kaleşnikof, 1 av tüfeği, 52 mermi ile patlayıcı madde yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.

ŞÜPHELİLER MOBESEYE ZARAR VERDİ

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, dün gece, yüzü maskeli bir grubun 11 Nisan Mahallesi'nde yol kapatıp MOBESE direğine zarar verdikten sonra belediyeye ait binaya girdiğini tespit etti. Bunun üzerine Cumhuriyet Başsavcılığından arama kararı çıkartıldı.

BELEDİYEDEN CEPHANELİK ÇIKTI

Belediye binasındaki aramada 18 el bombası, 2 kaleşnikof, 1 av tüfeği, 52 mermi, 207 kamuflajlı elbise, 31 çift ayakkabı, patlayıcı madde yapımında kullanılan malzeme ile çok sayıda pil, kamera ve cep telefonu bulundu. Olayla ilgili 1 kişiyi gözaltına alındı.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Valilikten yapılan açıklamada, "Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı'nca 1 Aralık 2014 tarihinde Suruç ilçesi Onbirnisan Mahallesi'nde bulunan mobese direğine zarar veren ve yolu kapatan 40-50 kişilik yüzleri maskeli gruba müdahale edilmiş, içinden 8-10 kişinin eski Onbirnisan Belediye Başkanlığı binasına kaçtığı görülmüştür. Bunun üzerine Suruç Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan arama kararına istinaden belediye binasında arama yapılmıştır." denildi. Yapılan aramada "18 adet el bombası, 2 kaleşnikof piyade tüfeği, bir yarı otomatik av tüfeği, bir şarjör, 25 adet 7.62 minimetre çapında fişek,170 büyük boy pil, 180 kalem pil, 5 cep telefonu, bir el kamerası, bir fotoğraf makinası, bir el dürbünü, 207 takım kamuflaj elbise, 31 çift mekap spor ayakkabı, 27 9 minimetre çapında tabanca fişeği, 8 el yapımı patlayıcı madde (EYP) yapımında kullanılan elektrik devresi ve bu düzenek için kullanılmak üzere iki metre kablo ele geçirilmiştir." denildi.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (37)

MARDİNLİ ARAP:

BU BDPYE HDPYE AİT TÜM BELEDİYELER İNCELENMELİ. KEŞKE PKK İLE MÜCADELE EDECEK BİR İKTİDAR OLSA BU HDP/BDP/PKK HEPSİNİN HERŞEYİNİ CIKARTIR. KİMBİLİR DAHA NELER VARDIR

36
18
yanıtYanıtla
İsmail Şahin:

Hdp liler kazandıkları belediyeleri ermeni maşası pkk nın cephaneliği ve löjistik merkezi haline getirdi . . . . !!!

31
11
yanıtYanıtla
İstanbullu Öğretim görevlisi:

Polislerin işidir arma yaparken koyuyorlar sonra bulduk diyorlar

7
30
yanıtYanıtla
ROYAL LECVAN:

BUNLARIN HEPSİ YALANNN

15
21
yanıtYanıtla
Sancarhan:

Acilen bütün belediye görevlileri ve yetkileri elinden alinmali ve gereken neyse yapilmali. Bu ne yav ne demek belediyeden cephanelik cikti

23
13
yanıtYanıtla
tunamobilWeb@haberler.com:

Bu pkk nın silah bırakacağı falan yalan gözüken o.dolayısıyla çözüm süreci falan da hikaye

26
7
yanıtYanıtla
yalanMobil-ANDROID:

iftiradan baska bisey degil bu ucuz numaralari cok yedik kendileri koyup camur atmak icin herseyi yapiyorlar tc icin kolayi bu baska ne ise yaralarki yazik..

7
25
yanıtYanıtla
Zor Mobil-IOS:

Kesin polisler koymus ornek cok tur bole polisle ilgili bdp belediyelerde hic sila bulamasiniz ama akp de mhp bula bilirsiniz isterseniz halk olarak arama yapalim

5
23
yanıtYanıtla
KAHRAMAN 63:

dur daha çok şey çıkar bu nedir ki

20
7
yanıtYanıtla
furkanmobilWeb@haberler.com:

Hainlik parayla olsaydı

15
11
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title