Haberler

Sürmeli İstanbul Hotel'den Geleneksel İftar Sofraları

Güncelleme:

Sürmeli İstanbul Hotel, ramazan için hazırladığı geleneksel iftar sofralarının keyfini, kanun nağmelerinin eşliğinde Ruga Brassarie'de yaşatıyor.

Ayrıcalıklı misafirperverliği ile ilgi gören Sürmeli İstanbul Hotel, iftar sofrasının bereketini, Ruga Brasserie'nin ferah teras bahçesinde, yenilikçi dokunuşlarıyla sunuyor.

Şef Uğur Alparslan'ın koordinatörlüğünde, Anadolu topraklarından mevsiminde toplanan malzemelerle hazırlanan Sürmeli İstanbul Hotel Ramazan mönüsünde, modern yorumlarla harmanlanan geleneksel Osmanlı mutfağının lezzetleri yer alıyor.

Osmanlı usulü etli, vişneli yaprak sarma, özel meze çeşitleri gibi oldukça zengin seçeneklerle başlayan iftar mönüsü, iç pilav ve patlıcan beğendi eşliğinde kuzu incik, çam sakızı soslu levrek buğulama, yoğurtlu pide ve İskender soslu tavuk şiş gibi her damak tadına hitap eden ana yemeklerle devam ediyor. Zerde, kaymaklı ekmek kadayıfı, cevizli baklava, saray muhallebisi gibi tatlı çeşitleri de bu özel menünün tadı damaklarda iz bırakan lezzetlerinden…

Şerbetlerden fark yaratan çorbalara, yöresel iftariyeliklerinden Osmanlı'nın en lezzetli yemeklerine kadar oldukça zengin bir menü hazırlayan Sürmeli İstanbul Hotel, Ramazan'da Tasavvuf müziği ve kanun nağmelerinin eşliğinde, eski günlerin keyfini yaşatan özel bir deneyim sunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title