Haberler

Suriyeli Sığınmacılara Yardım

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Yardım dağıtımından detaylar Deniz Feneri Derneği Afet Koordinasyon Sorumlusu Doğan Selçuk'un açıklamaları Yardım malzemeleri Suriyeli aileler Suriyeli sığınmacılara yardım Kilis'teki Suriyeli sığınmacılara, Deniz Feneri Derneği tarafından gıda, kıyafet, çocuk bezi ve mama yardımında bulunuldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Yardım dağıtımından detaylar

Deniz Feneri Derneği Afet Koordinasyon Sorumlusu Doğan Selçuk'un açıklamaları

Yardım malzemeleri

Suriyeli aileler Suriyeli sığınmacılara yardım

Kilis'teki Suriyeli sığınmacılara, Deniz Feneri Derneği tarafından gıda, kıyafet, çocuk bezi ve mama yardımında bulunuldu.

7 Aralık Stadyumu yanındaki alanda, 150 Suriyeli aileye yardım kolileri dağıtıldı.

Deniz Feneri Derneği Afet Koordinasyon Sorumlusu Doğan Selçuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, savaşın başladığı günden bu yana ihtiyaç sahibi Suriyelileri bir an olsun yalnız bırakmadıklarını belirtti.

Başta gıda olmak üzere kıyafet, çocuk bezi ve mama gibi malzemelerden oluşan yardım kolilerini ihtiyaç sahibi misafirlere ulaştırmanın sevincini yaşadıklarını dile getiren Selçuk, "Dernek olarak Suriye'deki iç savaştan kaçıp ülkemize sığınan Suriyeli kardeşlerimize yönelik insani yardım dağıtım çalışmalarımız devam ediyor. Bugün Kilis'te 150 aileye içinde gıda, temizlik malzemesi, giyimden oluşan yardım setinin dağıtımını gerçekleştireceğiz. Maalesef Suriye'de savaş devam ediyor. İnsanlar Türkiye'den gelecek yardım elini bekliyor." diye konuştu.

Derneklerinin savaş mağdurları için her türlü fedakarlığa hazır olduğunu da aktaran Doğan Selçuk, nisan ayında sınırın Suriye tarafında günlük bin kişilik sıcak yemek dağıtımına başlayacaklarını anımsatarak, yardımların sürebilmesi için hayırsever vatandaşlardan desteklerini esirgememesini istedi.

Kaynak: AA / Güncel

Suriye Kilis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title