Haberler

Suriyeli Şahıs Evinde Ölü Bulundu

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, Suriyeli olduğu tespit edilen bir şahıs evinde ölü bulundu.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, Suriyeli olduğu tespit edilen bir şahıs evinde ölü bulundu.

Turgutlu İstasyonaltı mahallesindeki bir evde yalnız yaşayan İ.İ.(33) isimli Suriyeli evinde ölü bulundu. Cesedin yol açtığı kötü kokular mahalleyi sarınca komşuları durumu emniyet güçlerine intikal ettirdi. Olay yerine gelen emniyet güçleri, İ.İ'nin cansız ve şişen cesediyle karşılaştı. Olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri ölüm kararını verirken bölgeye adli tabip ve savcı geldi. İlk belirlemelere göre cesedin 3-4 günlük olduğu ifade edildi. Öte yandan savcılık ve adli tabip konuyla ilgili rapor hazırlarken cesedin İzmir Adli Tıp Kurumuna kesin ölümünün belirlenmesi gerekçesiyle sevk edileceği öğrenildi.

Yaklaşık 1,5 yıl önce Turgutlu'ya gelen ve çeşitli işlerde çalışan İ.İ.'nin en son geçen Cuma görüldüğü ve o günden bu yana kendisinden kimsenin haber almadığı öğrenildi. İ.İ.'nin Turgutlu'da yalnız yaşadığı ve ailesinin Selçuk yakınlarında oturduğu belirtildi.

Olayla ilgili emniyet ve savcılık soruşturma başlattı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Turgutlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title