Haberler

Suriyeli Kadınlara Fuhuş Yaptıranlara Yılbaşı Operasyonu!

Güncelleme:

Hatay'da Suriyeli kadınlara yılbaşı gecesi fuhuş yaptırılacağı ihbarı alan ekipler, aralarında pansiyon ve otel müdürlerinin bulunduğu 15 kişiyi gözaltına aldı.

Hatay'da yılbaşı gecesi Suriyeli kadınlara fuhuş yaptıran çeteye Jandarma tarafından 'Mutlu Noeller' operasyonu düzenlendi. Aralarında pansiyon ve otel müdürlerinin bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı, Suriyeli kadınlar ise sınırda bulunan çadırlara bırakıldılar.

İHBARI ALAN EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

Edinilen bilgilere göre, Arsuz İlçe Jandarma Komutanlığı'na Suriyeli kadınlara yılbaşı gecesi fuhuş yaptırılacağı bilgisi geldi. Bu ihbarı değerlendiren Jandarma, Gülcihan ve Madenli Mahallelerinde Suriye uyruklu bayanlara fuhuş yaptırıp aracılık ve yer temin eden G.A., C.U., Z.T., R.A. isimli şahıslar ile aralarında pansiyon ve otel müdürlerinin bulunduğu 15 kişiye 'Mutlu Noeller' operasyonu düzenledi.

HAPSİ BOYLADILAR

Operasyonda gözaltına alınan G.A., C.U., Z.T., R.A. sevk edildikleri Cumhuriyet savcılığı tarafından alınan ifadelerinin ardından tutuklanıp İskenderun M Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildiler. Pansiyon ve otel müdürleri ise alınan ifadelerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

Suriyeli kadınlar, Yayladağı Sınır Kapısı'nda bulunan çadırlara bırakıldılar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yılbaşı Arsuz Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (23)

balık etli taylı favorim:

öndeki hatun iyiymiş

22
28
yanıtYanıtla
tek yumruk Mobil-ANDROID:

Hepsi Tayyip in sermayeleri

21
27
yanıtYanıtla
Dörtyol tit:

Suriyeliler hakediyor bu durumu

14
27
yanıtYanıtla
ALEMCİ:

suçları neymiş adammı öldürmüşler hırsızlıklı yapmışlar, kadınlar canlı bombamıymış. alan razı veren razı olduktan sonra milletin işine ne karşıyorsunuz. şimdi kadınları çadıra gönderdinizde elinize ne geçti. sordunuzmu kadınlara bu işe devam etmek istiyormusunuz diye. orayı kapat burayı kapat sonra vay o kadına laf atmışlar vay şu kadına bakmışlar. Sonuç bütün erkekler öcü

9
23
yanıtYanıtla
TÜRKİYELİ...TÜRKMEN:

SURİYELİ MASUM KADINLARLA BERABER OLANLARIN YUVALARI DAĞILSIN ALLAHCC BELALARINI VERSİN. . . YUHHHHHH

25
6
yanıtYanıtla
Sabit:

Allah kurtarsın ve islah etsin sizleri

26
0
yanıtYanıtla
AK PARTİLİ SEÇMEN..hataylı:

bunlar aç insanlar kadın tüccarlarının eline düşmüş yazık.

15
8
yanıtYanıtla
carlinn:

Devlet kendi işletirse sıkıntı yok ??

13
6
yanıtYanıtla
AMobil-IOS:

AZIZ TÜRK MILLETINININ KAHRAMAN EVLATLARINI DEVLET KORUSUN.....

5
13
yanıtYanıtla
vergini ver öyle yap:

vergimi kaçırıyolar onun için mi gözaltı

7
10
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title