Haberler

Bodrum'da 2 Kaçak Faciası Birden: 12 Ölü

Güncelleme:

Muğla'nın Bodrum ilçesinde göçmenleri taşıyan iki ayrı botun batması sonucu 12 kişi hayatını kaybetti.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde göçmenleri taşıyan iki ayrı botun batması sonucu 12 kişi hayatını kaybetti. 6 kişinin sağ kurtarıldığı olaylarda, 4 göçmenin aranmasına devam ediliyor.

SABAH YOLA ÇIKTILAR

Suriye uyruklu 16 göçmeni taşıyan lastik bot, sabah erken saatlerde Bodrum'un Akyarlar Mahallesi Aspat mevkiinden Yunanistan'ın Kos Adası'na gitmek üzere yola çıktı.

8 KİŞİ ÖLDÜ, 4 KİŞİ SON ANDA KURTARILDI, 4 KİŞİ KAYIP

Aşırı yük nedeniyle botun batması sonucu ilk belirlemelere göre 8 kişi hayatını kaybetti. Boğulmak üzere olan 4 göçmen ise Sahil Güvenlik ekipleri tarafından son anda kurtarıldı. Hayatını kaybeden hareket eden 8 göçmenin cesedi karaya çıkartılırken, kayıp olduğu belirtilen 4 kişini aranmasına devam edildiği kaydedildi.

İKİNCİ KAZADA 3'Ü ÇOCUK 4 KİŞİ ÖLDÜ

Bodrum'da bu sabah yaşanan ikinci deniz kazasında ise Akyarlar Mahallesi Alihoca Burnu mevkiinden Yunanistan adalarına geçmek üzere denize açılan bot battı. 6 göçmeni taşıyan botta bulunan 3' ü çocuk ve 1'i de kadın olmak üzere 4 kişi hayatını kaybetti. Göçmenlere cesetleri, jandarma ekipleri tarafından bulunarak sahile getirildi. Can yelekleriyle kıyıya ulaşan 2 kişi ise kendi imkanlarıyla kurtulmayı başardı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yunanistan Akyarlar Bodrum Muğla Güncel Haberler

500

Yorumlar (55)

GAKKOŞ:

SİZLERİN GÜNAHI OKADAR ÇOKKİ. . . BU İNSANLARIDA ÜLKEMİZDE SER SEFİL ETTİNİZ. . HANGİ İŞİNİZ BAŞARILI OLDUKİ BU OLSUN. . . SURİYEYİ KARIŞTIRDINIZ, SEÇİM KAYBETTİNİZ, ÜLKEYİ KARIŞTIRDINIZ. . . AMA NASIL OLSA ÖLECEKSİNİZ. . . NAMAZINIZI KILDIRAN HOCA SORACAK ''''NASIL BİLİRDİNİZ DİYE'''' . . İŞTE O SÖYLEYECEKLERİMİ DUYMANI İSTERDİM. . . .

38
13
yanıtYanıtla
katil akp:

Suriyeli insanların vabali RTE boynundadır. Savaşkışkırtıcılıgı yaptın. İslamcı teröristleri destekledin bu çocukların vebali r.t.e nin boynunda

24
19
yanıtYanıtla
...:

Bu insanlara acisam mi savastan kaciyorlar diye... Yoksa ulkelerini savas halinde birakip kactiklari icin hain gozuyle mi baksam biledim. Kurtulus savasimizi dusunuyorum da, bizimkiler niye kacmadilar o halde?

29
9
yanıtYanıtla
Yazık sana Evlat:

Nasıl bir dünyada gözlerini açtın ve nasıl kapadın sayfayı çocuk. Kim bilir nasıl boğuştun o azgın sularda 1 kez daha nefes alabilmek için. Her Anne Babanın yüreğini sızlatacak görüntüler.

37
0
yanıtYanıtla
Sinir oldum:

Petrol zengini Araplar neden Suriyeli arapları kabul etmiyorsunuz !!

25
1
yanıtYanıtla
Petrol zengini Araplar genelev alıyor:

Suudi Arabistan Dubai inşallah Petrolleriniz biter Suriyeli araplara yardım etmediğiniz icin !!

25
0
yanıtYanıtla
.......:

Suriyeliler şehit olmamak için kaçarsaniz allahta sizi bu şekilde öldürür kimse sizi sevmez ben nefret ediyorum Yunan vatandaşı daha iyi geliyor Suriyeli yanında

5
20
yanıtYanıtla
7 recep 7:

Rte eseri

10
13
yanıtYanıtla
osman:

yazık bu çocuklara çok üzücü bir durum, bu insanları bu hallere düşüren bu çocukların katilleri saraylarda yaşıyor.

19
3
yanıtYanıtla
sebebi kim ola:

Bunların katili akp ye oy verenlerdir

10
11
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title