Haberler

Kilis'te Roket Saldırısında Ölenlerin Sayısı 18 Oldu

Güncelleme:

Kilis'te, geçen cuma günü Suriye tarafından atılan katyuşa füzesiyle yaralanan 14 yaşındaki Suriyeli çocuk, hayatını kaybetti. Böylece kentte ölenlerin sayısı 18'e yükseldi.

Kilis'te, geçen cuma günü Suriye tarafından atılan katyuşa roketatar mermisinin düşmesiyle ağır yaralanan Suriye uyruklu 14 yaşındaki Muhammed İdisa, tedavi gördüğü hastanede bugün yaşamını yitirdi. Böylece kentte ölenlerin sayısı 18'e yükselmiş oldu.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Geçen cuma günü IŞİD denetimindeki Suriye'nin Bab bölgesinden atılan katyuşa roket atar mermilerinin düştüğü Kilis'in Mehmet Rıfat Kazancıoğlu Mahhalesi'nde 63 yaşındaki Hatice Evran, Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde 41 yaşındaki Abdullah Kaçan ve 14 yaşındaki Mahmut Emre Arslan yaşamlarını yitirmişti. Yavuz Sultan Selim Mahallesi'ne düşen mermiler nedeniyle 3 kişi de yaralanmıştı. Hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören yaralılardan Suriye uyruklu 14 yaşındaki Muhammed İdisa, bu sabah doktorların müdahalesine karşın kurtarılamayarak öldü.

ÖLÜ SAYISI 18 OLDU

Muhammed İdisa'nın yaşamını yitirmesinin ardından 18 Ocak gününden bu yana Suriye'den atılan roketlerle ölenlerin sayısı, 7'si Suriyeli olmak üzere 18'e yükselmiş oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Suriye Kilis Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

hak:

Bosuna yormayin kendinizi, millet bunada alisir, sehitlere alistigi gibi. Bakin anketlere, AKP yüzde 56. Baska söze gerek varmi?

2
6
yanıtYanıtla
asayiş tc:

lafa bak şehitliğe alışmış mış mış. . . ne yapalım birbirimizi mi keselim? ne istiyonuz lan türk halkından, amacınız sokağa çekip ekonomiyi mi batırmak, anarşi mi? pis muhalif ajanlar!

yanıt2
yanıt1
Adınızı Yazın:

18 kişinin ölmesi yeterli değil daha çok olması gereki

1
7
yanıtYanıtla
İnci:

AKP ÇOK MERAK. EDİYORUM MUTLU USUN. . . . UTANMİYORMUSUN. .

3
2
yanıtYanıtla
Oz:

Hükümet dolayısıyla yürüttüğü devlet insanlarını kormak için var bunu yapamıyorsan istifa edeceksiniz. Biraz şeref ve haysiyet lütfen.

4
0
yanıtYanıtla
CAN:

KİLİS BOŞALDI OKULLARDA ÖĞRENCİ YOK MİLLET KAÇIYOR EV FİYATLARI DÜŞTÜ KİLİSLİLERDE PSİKOLOJİ DİYE BİŞEY KALMADI. ŞAHSEN BEN EN UFAK Bİ GÜRÜLTÜDE TEDİRGİN OLUYOM ACİLEN TEDBİR ALINMASI LAZIM. ZORDA KALMAYINCA ÇARŞIYA CADDEYE ÇIKMIYOM KISACA KİLİS ÖLÜ ŞEHİRRRRRRRRR

4
0
yanıtYanıtla
akkoyunda çıt yok:

sessizce duruyorlar, yol yaptık diye mırıldanıyorlar, maramaray açmışlar. . . Kilis neresi ya diyorlar, emevi camisinde namaz kılmayı bekliyorlar hala. . . . . . . daha sıkıştırırsanız Kilisliler zaten türk değil diyecekler. . . .

3
1
yanıtYanıtla
baba ishak:

sen onu bunu bışverde kaç para alıyon ajanlık için? gidip sigortalı iş aramıyorsun, çalışmaya yemiyor dimi. . bir sürü ilan var, ama meslekli genç yok, hepiniz son model telefonla gezip akşama kadar siyast konuşun anca!

yanıt0
yanıt1
MEHMET:

Tayyip Sarayında oturuyor olan Kilisliye oluyor

3
0
yanıtYanıtla
Enver:

öldüren ışidli, ölenler ise suriyeli çocuklar. . yazık bu kirli savaşa. . sırf maden, petrol ve silah tüccarları zengin olsun diye milletin çektiği kaosa, eziyete bak.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title