Haberler

Mendil Satmak İsteyen Suriyeli Çocuk Esnaf Tarafından Darp Edildi

Güncelleme:

İzmir'de yemek yiyen müşterilerin masalarına giderek mendil satmaya çalışan Suriyeli çocuk, esnafın saldırısına maruz kaldı. Çocuğun saldırı sırasında burnu kanadı.

İzmir'de yemek yiyen müşterilerin masalarına giderek mendil satmaya çalışan Suriyeli çocuk, esnafın saldırısına uğradı. Burnu kanayan çocuğa çirkin saldırı objektiflere takıldı.

MENDİL SATMAK İSTEYEN ÇOCUK ESNAFIN SALDIRISINA UĞRADI

Türkiye'deki Suriyeli mültecilerin sayıları gün geçtikçe artarken, yoksulluk içinde büyüyen Suriyeli çocuklar da ekmek parası kazanmak için sokaklarda mendil satıyor. İzmir'de bir lokantada yemek yiyen müşterilere mendil satmaya çalışan Suriyeli çocuk, esnafın saldırısına uğradı.

YERE YATIRIP DÖVÜLEN ÇOCUĞUN BURNU KANADI

Türkçe bilmediği için ismi öğrenilemeyen Suriyeli çocuk, Basmane Meydanı'nda lokantada yemek yiyen vatandaşların yanına gitti. Çocuğun alandan uzaklaşmasını isteyen lokanta çalışanı, çocuğun direnmesi üzerine küçük çocuğu tokatlamaya başladı. Çevredeki vatandaşların olaya müdahalesine rağmen çocuğu yere yatırarak dövmeye devam eden lokanta çalışanı, darbeleriyle Suriyeli çocuğun burnunu kanattı.

AĞLAYARAK UZAKLAŞTI

Aldığı darbelerden korunmak için masalara sığınan Suriyeli çocuk, ağlayarak oradan uzaklaşmaya çalıştı. Bazı vatandaşlar çocuğa yardım etmek istedi ancak korkan çocuk ilk etapta kimseyi kendine yaklaştırmadı. Çevredeki Suriyeli vatandaşların da araya girmesiyle yardımı kabul eden çocuk, kanayan burnunu yıkadıktan sonra ağlayarak uzaklaştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye İzmir Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (612)

DEVLET BAHCELI ASKERLIGINI PARALI YAPMIS:

Allah muhlet verir ama ihmal etmez. Turkiye yakinda suriye gibi olacak.

4
9318
yanıtYanıtla
05:

Sonuçta dinlenmiyor çalmiyor. Alın teriyle para kazanıyor. İnsafsız lokantacı ne dovuyon. Allah belanizi versn

144
3
yanıtYanıtla
cenk:

izmirde yasiyor olabilirsiniz ama halen insan olmayi ögrenememisiniz, o cocuk kücük yasda sorumlulugu kabullenmis ücbeskurus ailesine katkida bulmak icin bu sicaklarda mücadele ediyor amma sizin gibi yobazlarin anacak kücücük yavrucuga gücünüz yetermis hayvan oglu hayvanlar

116
8
yanıtYanıtla
SİİRTLİ ARAP:

Basmanedeki esnafların alayı kürt tabi istemezler. kürt ırkçılığı faşizmi artmış durumda.

43
60
yanıtYanıtla
EgEhaN:

Ulan izmirin her kosesinde bunlardan var hic sevmiyorum cingenelerin cocugu bunlarin cocuklarindan iyi

16
79
yanıtYanıtla
CccBozkurtccc:

Suriyelilere ölüm...

14
76
yanıtYanıtla
osmaniyeli:

izmirde olsaydım gidip mekanı o şeefsizkerin başlarına geçirirdim

68
20
yanıtYanıtla
ayho:

bişey olmaz abartmayın bizde çoçukken çok dayak yedik. oda akıllanır biraz milletin esnafının müşterilerinin kimse rahatsız etmemeli. belkide esnaf uyardı ama çoçuk tiye almadı yada ters konuştu ne biliyoosunuz. bizim çingenelerden başımız çok yandı. suriyelileri temizleyin sokaklardan toplama kamplarında barınak ve gıda desteği verin. sokaklarda dilenen mendil satan suriyeli görmek istemiyorum.

62
20
yanıtYanıtla
LAZ OGLU:

ULAN SIZ ALLAHSIZMISINIZ COCUK O BE UTANIN LAN UTANIN GAVURLAR

66
14
yanıtYanıtla
beji:

icim parcalandi obir cocuk yaziklar olsun

69
10
yanıtYanıtla
Tüm 612 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title