Haberler

"Suriyeli, Erkek Çocuğa Tecavüze Etti" İddiası İskenderun'u Karıştırdı

Güncelleme:

İskenderun'da 15 yaşındaki Suriyeli'nin 10 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüze kalkıştığı iddiası ilçeyi ayağa kaldırdı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir pastanede çalışan 15 yaşındaki Suriyeli şahsın, 10 yaşındaki erkek çocuğa tecavüze kalkıştığı iddiası kenti karıştırdı.

10 YAŞINDA ÇOCUĞA TECAVÜZE KALKIŞTI

Alınan bilgiye göre olay, Cumhuriyet Mahallesi 174 Sokak'ta meydana geldi. Market, pastane ve fırın işleten Suriyelilerden pastanede çalışan 15 yaşındaki şahıs, pastaneye gelen 10 yaşındaki A.C. isimli erkek çocuğuna iddiaya göre tecavüz etmeye kalkıştı.

LİNÇ EDİLMEK İSTENDİ

Ailesinin A.C.'nin ardından pastaneye gelmesiyle ortaya çıkan olayda çocuklarına tecavüz etmeye kalkışan Suriyeli linç edilmek istendi.

VATANDAŞ SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Ailesi ve çevredeki vatandaşlar tarafından darp edilen şahıs gözaltına alınarak emniyete götürülürken mahalle sakinleri sokağa döküldü. Suriyeli gencin 10 yaşındaki çocuğa tecavüz etmeye kalkıştığını öne süren vatandaşlar, iş yerlerini açmaları halinde ortalığın savaş alanına döneceğini söylediler.

EMNİYET MÜDÜRÜ OLAY YERİNE GELDİ

İskenderun Emniyet Müdürü Cengiz Başar olay yerine gelerek, vatandaşları ve çocuğun ailesini sakinleştirmeye çalıştı. Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı olayla ilgili mahallede gergin bekleyiş sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Mahallesi İskenderun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (46)

AAA:

AKP TEMİZLE YAPTIGIN İŞİ.SURİYELİ İSTEMİYORUZ

80
12
yanıtYanıtla
bahçeliibrahim08021989@gmail.com:

CHP li VE MHP li istemiyoruz.AKP temizle yaptığın işi...

yanıt0
yanıt0
erol:

bunlar,tayib in dini bütün kardeşleri

56
18
yanıtYanıtla
bahçeli ama devlet değil tabi kiibrahim080219:

yürü git lan gebeş...zaten leş gibi hazır bekliyonuz böyle medya ortalığı karıştırsında bize de gün doğsun diye...ortalığı karıştırmak için medya da siz de elinizden geleni ardınıza koymuyorsunuz...

yanıt0
yanıt0
SEDAT YAKUPsedat.yakup@hotmail.com:

GÖZÜM SEN HANGİ DİNDENSİN

yanıt0
yanıt0
savaş:

ben iskenderunlu olarak haberlerin hepsi doğrudurr bıktıkkk bu suriyelilerden bıktıkk .s.s.s heryeri sahiplendiler NAMUSUMUZU elimiizdn alıolar GEBERSİNLER

61
6
yanıtYanıtla
ASIM:

yardım edilecek insanlara yardım edilir bu Suriyeliler gebermeli abd nın kışkırtmasıyla yönetimlerine isyan çıkardılar sonrada kaçtılar karıştırma sırası türkiyeye geldi Amerikan piyonları suriyeliler

56
8
yanıtYanıtla
IRZ TÜŞMANLARI:

verdiğim bütün vergiler haram zıkkım olsun bunlar için kullanıyorlarsa helal etmiyorum zehir zıkkım olsun topladılar onu bunu memleketimizin haline bak be bunların kendi topraklarına faydası yok bizemi olacak bizim başımıza gelmiş olsaydı sınırı gecemeden bizi vururlardı be hayin bu insanlar kaçkişinin yuvasını yıktılar kadınları çözüm çözüm diyorlar gel bunlara çözüm bulun bize bunlardan gelen her zarar devletin verdiği zarardır birde bağış yapın yardım yapın diyorlar senin vadantaşın açlıktan kırılıyor süriyeliden bahsediyosun iş mi bu ya

43
6
yanıtYanıtla
bahçeliibrahim08021989@gmail.com:

vergini de al git.

yanıt0
yanıt0
uyuma:

suriyelileri başımıza musallat eden türkiyede oyları süpürüyorsa daha bunlar iyi günlerimiz...

37
11
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title