Haberler

Türkiye'ye Girmeye Çalışan 16 Terörist Yakalandı

Güncelleme:

Genelkurmay Başkanlığı, Suriye'den yasa dışı yollarla Türkiye'ye giriş yaptıkları tespit edilen 16 PKK/PYD'li teröristin yakalandığını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi Mürşitpınar Mahallesi Yumurtalık mevkiinde, Suriye'den yasa dışı yollarla Türkiye'ye giriş yaptıkları esnada, şüphe üzerine durdurulan ve yapılan sorgulama neticesinde PKK/PYD mensubu terörist oldukları tespit edilen ikisi kadın 11 teröristin silahsız ve teçhizatsız olarak yakalandığını bildirdi. Teröristlerin üzerinde yapılan aramada, bir adet gece görüş dürbünü ele geçirildi.

Açıklamada ayrıca; jandarma ve emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından, Şanlıurfa'da, Suriye'den Türkiye tarafına geçmeye çalışan bölücü terör örgütü PYD mensubu 5 teröristin, üç adet kaleşnikof piyade tüfeği ile birlikte yakalandığını açıkladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Şanlıurfa Türkiye Suriye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

arap bilal:

ne yakalıyorsunuz kurşuna dizin bi de haber bile yapmayın, , , bi kuyu kazın leşlerini oraya gömün gitsin, her akılı size biz mi vereceğiz. .

60
7
yanıtYanıtla
misafir:

ISID dan kaciyorlar.

58
8
yanıtYanıtla
Samimi_81:

Derhal imha edelsin bu laf anlamaz söz dinlemez, ne idüğü belirsiz itleri!!!!!!!!!! Piyon İTLER!!

43
9
yanıtYanıtla
ülkücü:

itşte yıllardır söyledim gençler! bakın bunları asın yada meydan ortasında alın kellelerini! bak bakalım birdaha teröristlik yapabiliyolarmı??? ışid ne yaptı? aldı kellelerini meydan ortasında şimdi hepsi kaçacak deilk arıyo. . . dedilerki ulan biz yüce TÜRK askerine sığınalım onları şehit etsekte yine bize onlar merhamet eder dediler!!! saygılar. . .

17
5
yanıtYanıtla
ASLAN KRO SAVAŞÇISI:

NOLDU LAN CESUR ASLAN KÜRT SAVAŞÇILARINA NE GELİYONUZ NE İŞ?

13
6
yanıtYanıtla
hürkan:

ülkeyi yakıp yıkmakla özellikle kendi dilini konuşan insanların ev ve dükkanlarını yağmalarken kahramanlık yapıyorlar ama ışide karşı türkiyenin savaşmasını istiyorlar. pyd ve pkk gibilerin baronları dağda keyf çatarken gelmişler ülkeleri karıştırıyorlar. Adamın dediği gibi samimi iseniz gidin savaşın ışidle!

15
2
yanıtYanıtla
tohumuna paramı verdin:

bunlar ve bunları canlı yakalayan türkiyenin kötülüğüne çalışıyor. . tek tek vursana mal

14
2
yanıtYanıtla
mehmet:

zaten bigücünüz pyd deye yetiyor sıkıyorsa işd yakalayın

4
11
yanıtYanıtla
agir:

BARBARLAR TOPLULUĞU YORUMDA

1
7
yanıtYanıtla
kıpçak türkü:

1071 türklerin yanında duranlar hala türklerin yanında bunlar Ermenilerle işbirliği yapan vatanı satanlardır dedeleriniz sizleri görseydi uıtançlarından ölürlerdi

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title