Haberler

Suriye Sınırındaki Telabyad'da İki Büyük Patlama

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinin karşısında bulunan YPG kontrolündeki Suriye'nin Telabyad kentinde saat 13.30 sıralarında iki büyük patlama meydana geldi.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinin karşısındaki Suriye'nin Telabyad kentinde bugün iki büyük patlama oldu. Patlamalar Türkiye tarafından da duyuldu.

DUMANLAR YÜKSELDİ

Saat 13.30 sıralarında peş peşe meydana gelen ve Türkiye tarafından da duyulan patlamanın ardından Telabyad'tan dumanlar yükseldi.

BOMBA YÜKLÜ ARAÇ MI?

Daha önce IŞİD'in elindeyken, geçen ay şiddetli çatışmalardan sonra PYD'nin eline geçen kentteki patlamaların, bomba yüklü araçlarla düzenlenen saldırılardan kaynaklandığı sanılıyor.

Telabyad'taki patlamadan sonra yükselen dumanlar sınırdan izleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Akçakale Suriye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500

Yorumlar (32)

yorum pls:

bu işid ne ayak herkese vuruyo ama israile karşı bie eylemi yok her yere var onlara yok abiiiiiiiii neden yok israile karşı bir eylemi bir tane ya bir tane yok düşünün abiii

65
1
yanıtYanıtla
BOTAN:

saldiri girisimini YPG engelledi. . bombali arac ypg tarafindan vurularak patlatildi

19
37
yanıtYanıtla
eskisehirspor:

oooooooooh

33
20
yanıtYanıtla
durmus:

ótleri patlamistir teroristlerin. .

25
7
yanıtYanıtla
Ümmet:

Ya bu Alevilerin işi ney suructaki patlamada onların işi neydi oparasyonda öldürülen Bombacı kadında alevi çıktı varya kurt sorunu diye kurtleri iyi kullanıyorlar chpnin başında Aleviler var ne için hdpyle hükümet kurmak istediler akp suriye de sunnileri koruyor diye chp aleviler karşı çıktı çünkü Esad alevi diye niye chp esada sandıkları kur seçim yap halkın iradesine bırak demedi hiç hani bunlar demokratik ti hani babadan oğula geçme sisteme karşıydiniz hep laf gerçek yüzleri ortada atamiz yavuz sultan ada baş kaldirdilar İran sahiyla savaşıyor diye çünkü İran sahina Şii alevi ydi ama yavuz sultan selim gereken dersi verdi gerçekleri görün biraz aleviler ülkeye Esad gibi sunnileri hükmetmek istiyor chp de niye hep alevi vekiller ve Ermeni vekiller var Ayık olun bunlara fırsat vermeyelim

15
13
yanıtYanıtla
sakaryalı:

Çünkü ışid israil ve amerikanın kurduğu bir örgüt çoğu yabancı ve cihad yapıyoz fiye kandırılan müslümanlar amaçlarıda türkiye sınırına ikinci bir israil devleti kurmak bunun tek sebiebide türkiye topraklarındaki bor. .

20
7
yanıtYanıtla
aferin:

şu işid kadar türk milletini sevindiren varmı acaba?

17
10
yanıtYanıtla
TÜRKMEN KÜRT TÜRK LAZ:

İSTER İŞİDİ İSTER IRAKI BOMBALAYIN NEREYİ BOMBALARSANIZ BOMBALAYIN BU BOMBALAR SADECE VE SADECE GEÇİCİ AKP ERDOĞAN DAVUTOĞLUNA ARINÇA YARIYOR TÜRKIYEDE YAŞAYAN HİÇ KIMSEYE YARAMIYOR

8
14
yanıtYanıtla
Alevi değil ataist:

Almanyada yeni kürt alevi genclik oluşturuldu. Gence senin dinin alevilik diyor fakat dinin senin beynin sen nasul uygun görürsen doğrudur diyor yani ateist. Pkk lısın apo bizim ilahımız diyorlar. Türkıyede alevi kardeşlerime kurban olsun bu dinsiz beyinsiz ahlaksız yaratıklar.

7
10
yanıtYanıtla
ooooooohhhhhhhhh:

etme bulma dünyası ... naaaber lan kürdolar

8
9
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title