Haberler

Şam'daki Saldırıda Zehirli Gaz Kullanıldı İddiası

Güncelleme:

Suriye'de iç savaş devam ederken rejim güçlerinin Şam'ın Haresta bölgesinde gerçekleştirdiği saldırıda "zehirli gaz" kullandığı öne sürüldü.

Suriye'de, rejime bağlı güçlerin başkent Şam'ın Haresta bölgesinde "zehirli gaz" kullandığı ileri sürüldü.

15 KİŞİ ETKİLENDİ

Suriye Genel Devrim Konseyi'nden (SRGC) yapılan açıklamada, rejim güçlerinin Şam'a bağlı Haresta banliyösünde otobanın geçtiği yerde kullandığı "zehirli gaz"dan 15 kişinin etkilendiği iddia edildi.

GÖRME BOZUKLUĞU, KUSMA...

Gazden etkilenenlerde görme bozukluğu, kusma ve solunum yetmezliği şikaletlerinin görüldüğü belirtilen açıklamada, Esed güçlerinin bir ay içinde aynı bölgeyi 3 kez zehirli gazlarla vurduğu ileri sürüldü.

"HASTALAR TEDAVİ ALTINDA"

Haresta bölgesinde zehirli gaz kullanıldığını doğrulayan Suriye Yerel Koordinasyon Komitesi'nden yapılan açıklamada da, gazdan etkilenenlerin bölgedeki sahra hastanelerinde tedavi altına alındığı kaydedildi. 

Kaynak: AA / Güncel

Suriye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

SEA WOLFsailorman_1982@hotmail.co:

HER SOKAK GOSTERISINDE POLIS BIZLERI GAZLA VURMADI MI ?GORME BOZUKLUGU VE KUSMA NEYDI O ZAMAN VAY ANASINI ESAD KIMYASAL ATMIS SU ZAMANA KADAR TURKIYE DE ATILAN NEYDI O ZAMAN HAVA GAZI MI?

7
2
yanıtYanıtla
kadirdelikadirulan@hotmail.com:

2 gün sonra baziları Türkiye adına üstlenir olayi...

1
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title